Chevy van -00 tehojen hukkuminen

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mpjaprotopaja, 15.1.2007.

 1. mpjaprotopaja

  mpjaprotopaja 1st gear

  Mihin voi hukkuu tehot. Motarilla hävisi tehot yht äkkiä, mittaristossa kaikki kunnossa, paitsi poliisin mielestä nopeusmittarin viisari, peilissä ei näkyny väärän väristä pilveä, käy ja kukkuu tyhjäkäynnillä normaalisti ja ottaa alkukierrokset ehkä normaalisti mutta sitten kierrosten ottaminen hyytyy.
   
 2. 1purehell

  1purehell Double Gearhead

  Polttoaineen puutetta? Suodatin tukossa, yrittää jäätyä tai jotain?
   
 3. mpjaprotopaja

  mpjaprotopaja 1st gear

  Tankki täys, + keli ja on toiminu pakkasessakin. Teoriassa suodatin on vaihdettu ns. äskettäin metro-autossa (auto ostettu n.1kk sitten).
  Pääseeks konehuoneeseen vanhaan turvalliseen vanityyliin eli puoli kojelautaa husvittuun ja kuomu pois vai onko oikoreittiä "teknisiin" paikkoihin?
   
 4. GMC-96

  GMC-96 1st gear

  Eiköhän kannattaisi ensimmäiseksi viedä auto takaisin metroon korjattavaksi. Onhan sillä jonkinlainen takuu...
   
 5. timuli

  timuli Gearhead

  Mulla teki just saman ,silläkertaa vika oli FSD yksikössä,mutta vika voi olla myös siirtopumpussa tai itse ruiskupumpussa :eek:
   
 6. rezalb

  rezalb 1st gear

  Joo mulla teki 6.2d -90 saman homman tänään tankkasin aamulla tankin täyteen, menin duuniin 35km. Lähin töistä ni auto toimi 10km ihan hyvin sit rupes vedot hiipuun ja täristämään, niiku olis rengas irti.Stoppiin ja auto kävi tyhjäkäyntiä ihan hyvin, ajelin kotio sivupolkuja 30km/h ja rötäs. kävin kokelemassa äsken ni vedot tallella.????? suodatin?? :mad: :mad:
   
 7. joneu

  joneu 1st gear

  tehot katoo

  6,5 td koneissa kun tehot katoo kovempi kiihdytys +100kmh. syynä itsellä ollut 2 kertaa jumiutunut polttoaineensiirtopumppu. ei kannata tarkistaa pumpun paineita jos pumppu hajalla, käynti loppuu siihen ennenkuin toimiva siirtopumppu on paikalla.
   
 8. oobee

  oobee 1st gear

  KYllä se kattila käy,vaikka se siirtopumppu olisikin kaput...
  Rasittaa vaan enemmän syöttöpumppua,jonka seurauksena kärähtää pumpun ohjaus boxi...
   

Kerro tästä muillekin!