Chevy Van 1994 350 bensa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja coupedeville, 21.2.2017.

 1. coupedeville

  coupedeville Gearhead

  Mistä lähtisi etsiin vikaa?

  Eli kylmänä vetää aluksi hyvin mutta kohta alkaa kaasuun vastaaminen olemaan huonoa eli kun painaa kaasua niin miettii hetken ennen kuin moottori reagoi. Ja ehkä röpöttää silloin hieman. Alipainevuoto? Anturivika? Imusarjantiivisteet vaihdettu keväällä. Vika valo syttyy herjaa EGR mut en muista kumpi koodi oli.
   
 2. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Lämpöanturi? Lambda? Bensanpaine? Sytytys?
   
 3. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  Buickissa vähän samaa vikaa paitsi että vastaa kaasuun huonosti oikeestaan aina.

  Tähän mennessä vaihdettua tulpat, jakajankansi, pyörijä, tps, lämpötila-anturi, tbi:n korjaussarja, regun jousi&kalvo, iac, termostaatti ja ei oo käytös muuttunu. Nyt olis uus virranjakaja odottelemassa asennusta.

  Alkaa olemaan jo vähän turhauttavaa.

  Ennakko oli säädetty 4 asteeseen, säädin nollaan-> ei vaikutusta.

  Imuvuotojakaan en oo löytäny
   
 4. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Tps?
   
 5. moottorinlohko

  moottorinlohko Gearhead

  muuttuuko ennakko kun nostaa kierroksia,onko ilmapuppu käytössä ja jos on eihän puhalla kaikkea ilmaa pakosarjaan myös kaasuttaessa,eli pysäyttää pakokaasut,vikavalosta,ota egr pois käytöstä ja kokeile auttoiko asiaa,vie sellaiselle jolla on lukulaite ja lukekaa mikä on vidullaan.
   
 6. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Aivan. Mulla parista löytynyt viallinen pumppu niin että kierroksia pesään ja kaasu irti. Jos lohkeilee ja paukkuu niin takaiskuventtiilissä/pumpussa häikkää. En tiedä tosin näistä uudemmista.
   
 7. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

 8. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Rötääkö kun kaasun nostaa? Eikös sen juu pitäs toimia vaan kun sinnepäin puhallus ja jos ei puhallusta punpulta niin venttiili pysyy kiinni.
   
 9. wiwwe

  wiwwe 3rd gear

  Kyllä se vähän poksauttelee kun vapaalla kierroksilta kaasun päästää.
   
 10. Karpov

  Karpov Double Gearhead

  Joo peli on selvä!
   

Kerro tästä muillekin!