Chevy Van 1999 6.5 TD virtalukon sylinteri

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ohjauslaitteet', aloittaja ostesam, 21.3.2017.

  1. ostesam

    ostesam 1st gear

    Moro

    Onnistuneesti irrotin virtalukon lukkosylinterin chevystä mutta miksi tää on erilainen ku vastaavaan autoon myynnissä olevat. Muuten saman näköinen mut niissä uusissa tossa lukituskielen edessä on hahlo ja tuon alemman uran sivussa viiste. Liittyykö jotenkin ajonestoon tms? Vai millanen ajonesto näissä on. Onko avaimessa siru? Pystyykö näin maallikko uusimaan tuon lukkosylinterin avaimineen ilman ohjelmointeja!

    Yks malli jossa avaimen muovipää oli kapeampi oli samanlainen lukkosylinteri.

    Uusi

    Vanha

    Eli mun avain on sylinterin osalta tuota vanhaa ja muoviosien osalta tuota uutta. Tuon vanhan mallin sopivuustaulukosta ei löydy 99-mallin Chevy vania/expressiä/savanaa. Kumpaakohan mun pitäis tilatao_OOlettaisin että tuo missä sylinteri on samanlainen!
     
  2. tzampy

    tzampy Gearhead

    Tuolla on merkki/mallikohtainen keskustelu osiossa suburban/vani lanka. Sieltä saattaa saada vastauksen
     

Kerro tästä muillekin!