Chevy van 6.2 dieselin kulutus ja sininen savu kaasuttaessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja sutinen, 7.5.2011.

  1. sutinen

    sutinen Gearhead

    Mitä se toi chevy van 6,2 diesel kuluttaa vuosi malli 89.
    Kaasun kun laittaa pohjaan, niin työntää sinistä savua.
    Onko normaalia. Yleensä diesel mustaa tuppaa.
    Kulut kaupungilla noin 17 litraa ja matkassa taitaa pyöriä reilun kympin yläpuolella. Automaatti vaihteistolla auto.
    Autolla puoli miljoona jo ajettu.
     
  2. downtown

    downtown 3rd gear

    oma mennee kapungisa siinä 15l paikkeilla ja ku lyö lämän tiskii nii tulee musta utu vaan putkista ... ja kun puol miljuunaa ny työnnetty niin mites suuttimet, pumppu?ja jakopääkihän on jo jonkin verran venähtäny jo nuilla metreillä jossei oo laitettu
     
  3. WBS

    WBS Gearhead

    Re: Chevy van 6.2 dieselin kulutus ja sininen savu kaasuttae

    Onko noita muka noin vähä ajettuja vielä olemassa?Oisko nyt kuiteskin puolitoista miljoonaa ajettu jos jo sinistä työntää.
    Kulutuksesta senverran että pari ämpärillistä meikäläisen samanlainen vani helposti satasella hörppii, joskus talvella pari koussikallista vielä päälle, matka-ajossa saattaa päästä reilulla ämpärisellä.
     
  4. Hyytiäinen

    Hyytiäinen Gearhead

    Aikanaan isällä oli '90 6.2D Chevy Vani kolmivaihteisella automaatilla (oli se TH700R4 rikottu edellisen omistajan toimesta). Oli korottamaton versio Starcraftin sisustalla ja korisarjalla. Oliskohan ollut 120 tkm ajettu kun se meille tuli, ja luokkaa 200 tkm kun se myytiin.

    Kulutus taisi olla kaupunkiajossa 14 litraa ja maantiellä 12. Jonkin verran tuli maanteitä sen kanssa pörrättyä, ja oikein oikein rauhallisella ajolla pääsi ehkä 11 litraan. Ylivaihdelootalla voi päästä tietty pienemmällä. Kaupungissa en muista että olisi koskaan yli 15 vienyt, mutta ei sitä hulluna poljettukaan, eikä ajo koskaan ollut pelkkää keskusta-ajoa.
     
  5. hilussi

    hilussi 1st gear

    g20 söi kylillä vajaa 14 ja matkalla karvan alle 10 ja +700tkm
    nykynen g30 matkalla 14 ja sekalaisessa vajaa 20...
     
  6. ursus2

    ursus2 Gearhead

    Re: Chevy van 6.2 dieselin kulutus ja sininen savu kaasuttae

    Ei munkaan -88:lla ole ajettu kuin vajaa puoli miljuunaa,öljyä vie vähempi kuin uusi volkkari :rotfl: Kulutus matka-ajossa reilu kymppi,kaupunkiajosta en tiedä kun asun maalla. :D
    Ei kyllä sinistä pitäis savutella kunnossa olevan koneen-muuta kuin vähän kylmänä,onkos suuttimet kunnossa?
     

Kerro tästä muillekin!