Chevy Van 6,5 Tdi-99 keskuslukko vika

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja vanilla, 28.2.2012.

  1. vanilla

    vanilla Gearhead

    Elikkäs Keskuslukko toimii kun pitääkin:pikkunapista kuskin ovi,uudestaan muut ovet iso nappi sulkee ovet,ajonesto kuittantuu,sisävalojen ohjaukset toimii,ainut vika on ettei vilkut välähdä ei missään. Vilkut+ hätävilkut kuitenkin toimivat omista katkaisimistaan.Mulla tehtaan GM 4os. manuska josta ilmenee kaikki mutta sitä mistä vilkut saavat pulssin kun kakea painetaan ei ilmene. Onko vika Remote control door lock receiverissä (kaukon vastaanotin) vai power door lock control modulissa? Vai muualla?
    Onko muilla ollut vastaavaa troublea ? :eek: (ja alkoi sitten ihan yllättäin toimivasta autosta ).

    Essi.
     
  2. sbf

    sbf Gearhead

    Joko vika on siinä kaken vastaanottimessa, johtosarjassa tai sitten...
    apparin kojelaudan alapaneelin takana moottorikopan kulmassa on rele joka käskyttää vilkkuja.mä en nyt muista toimiko se myös suuntavikkujen ja hätävilkkujen releenä mutta sen kautta toimii noi keskuslukon vilkut.
    eli tsekkaa naksuuko sielläsuunnalla kun painat kaken nappulaa.
     
  3. overdrivw

    overdrivw 1st gear

    Onko siitä kaasupolkimen yläpuolella/läheisyydessä olevasta sinisestä klöntistä irronnut vastus tai johto? :eek:
     
  4. vanilla

    vanilla Gearhead

    Eli vastaan omaan kyssäriini,kun sain vilkkujen välähdykset takaisin.
    Oli palanut jalkatilan sulakeboksista DRL(day running lights,sulake) kun takavilkuilta oli ryöstetty vetokoukun pistokkeeseen irto johdoilla vilkkutieto. johto oli hankautunut puhki puskurin rakenteissa.DRL-sulakkeelta tulee jännite konekopan oikealla puolella kojelaudassa tarrateipillä olevaan mustaan Hellan valmistamaan (made in Usa) 3 kärki releeseen. releen kelalla on 12V jännite mol.puolin kokoajan jota sininen keskuslukon/ajoneston boxi ohjaa(katkoo kaken pulssilla releen kela jännitettä jolloin vilkut välähtävät.Varsinainen varoitus-ja vilkkurele on ratin alla mustassa metallilevyssä kiinni.Mulla on tuo GM tehtaan 4-os-repair manual mutta tuota vilkkujen lisärelettä keskuslukolle ei näy siinä missään.
     
  5. ostesam

    ostesam 1st gear

    Chevy van -99 Starcraft

    Missä vika. Keskuslukko toimii ovien napeista mutta avaimella ja kaukosäätimellä ei toimi. Vilkut kyllä välähtää kaukosäätimellä mut ovet ei lukitu/ avaudu. Sulakkeet ehjät.
     
  6. ++++++

    ++++++ 3rd gear


    Selviskö vikaa itellä sama vika.
     
  7. wiwwe

    wiwwe 3rd gear

    Eipä se avaimella kuulu toimiakaan, Vani topikissa tais olla ohjeet kaukosäätimen ohjelmointiin.
     
  8. ++++++

    ++++++ 3rd gear

    Ei kuulu ei mut kaukkarista varmaa pitäs tapahtua jotain muutakin kun vilkkujen väläys
     

Kerro tästä muillekin!