Chevy van 6.5td 99 mystinen sähkövika

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Sevivani, 15.6.2022.

  1. Sevivani

    Sevivani 1st gear

    Moi.

    Nyt iski sen verran mystinen vika päälle että onko jollain ollut vastaavaa?

    Kaikki alkoi siitä kun hain auton kaverin pihasta. Virrat olivat menneet päälle vaikka avain ei oo lähelläkään virtalukkoa ollut päivään.. Auto käynnistyi normaalisti mutta ajettuani kotio eipä sammunut enään avaimesta (virrat sammui). Tähän lääkkeeksi vaihdoin virtalukon pohjan, nyt näyttäisi se pelaavan mutta sitten rupesi vilkuttamaan turvavyön valoa satunnaisesti sekä summeri huuteli itsekseen. Suoraan en nähnyt mitään johtoa mikä olisi irti. Ainoastaan valkoinen johto katkaistu johtosarja liittimestä mihin menee tuo pohjan liitin. Mikä lie? Nyt summeri irti ja pelaa mutta olisi kiva selvittää vilkutuksen aiheuttaja!

    Kiitoksia jo
     
  2. moottorinlohko

    moottorinlohko Gearhead

    turvavyön valo/summeri johtuu varmaan siitä turvavyön lukituksesta joka kulahtanut.jos irroitit turvavyön johdon ei tyyny todnäk.enää laukea kolarissa
     

Kerro tästä muillekin!