chevy van g20 pyyhkiöissä häikkää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja golden rocket, 2.7.2019.

  1. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    missäs tuommosessa 80 alkupuolen vanissa on pyyhkiöitten rele rasia. näillä keleillä olis ihan kiva että toimis. ensin hävis tihku sitten eka nopeus täydet vielä jäljellä kunnes hukkuu sekin :D
     
  2. Jussi289

    Jussi289 Double Gearhead

    Ei siellä mitään relerasiaa ole. Kattelee juotokset siitä moottorin päällä olevasta piirilevystä ja jos ei auta, niin purkaa tai vaihtaa moottorin.
    On niitä kytkimiäkin joskus särkyny.
     
  3. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    pakkohan jossain olla ei moottorin päällä ole mitään piirilevyä.
     
  4. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    vastaan ittelleni jos jokin muukin joskus funtsii samoja juttuja eikä tämmösessä autossa johtojakaan ole niin paljoa että sekasin menis tämä musta ohjain poksi löytyy valo katkaisimen takaa saa alakautta kaivettua esille. kohta mullakin on toimivat pyyhkiät :D
     
    leksa tykkää tästä.
  5. golden rocket

    golden rocket Gearhead

    vastaan taas helpottaakseni jonkun muun tuskaa. tuosta ohjain poksista helppo purkaa piirilevy esille, tää katkasin onkin mielenkiintoinen ohjain akselin laakerille asti saa kaikki purkaa pois kyllä sekin löytyy kärsivällisyyttä, en tiä saako uusia katkasioita johtojen kanssa vai joutuuko kolvi hommiin no ittellä oli pinnat ok ja katkasin toimii pinnat joutu tinnerillä hammasharjan kera putsaan lisäten tietys vielä paine ilma, no tässä pakussa moottori ehtoo puolella ei sitäkään nyt ihan minutissa sieltä irrota tossa huomasin että se toimii täysin kun ei ole yhtään rasitusta.
     
    leksa tykkää tästä.
  6. kapa73

    kapa73 2nd gear

  7. Powerstroke

    Powerstroke Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!