Chevy van runko korjausta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja mikkoP, 17.10.2015.

  1. Bukero

    Bukero Gearhead

    siinäpä oikea lähestymistapa aiheeseen jos haluaa autolleen vuosia lisää.
     
  2. helvetinkat

    helvetinkat Gearhead

    kivaa ja hienoa, mut overkill. kyseessä kuitenki vaa vani. mii laik kuitenki. ampumisessa parasta on yliampuminen:eek:
     
    Lauri Keränen tykkää tästä.
  3. ProChevy

    ProChevy 1st gear

    Onko täällä foorumilla tietoa kuka näitä runkoja korjaisi tai on vaihtanut? Itsellä olisi 2000 Vani, jossa alkaa rungon takaosa olemaan finaalissa.

    Saa ottaa yhteyttä yv:llä tai soittamalla 0400-kuusinollakuusi273
     
  4. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    Varmaan monikin on "tehny" mutta kuten jakulepin camaron ovistoorista voi päätellä niin tekijää on moneen lähtöön... mutta ihan uteliaisuuttani kysäsen että onko kuinka kiire ja onko auto kuinka kaukana? Ja tarviiko kuittia ennenkaikkea? Koska sellainenkin saadaan kyllä aikaiseksi tarvittaessa :D

    Just yhden k5 blazerin takarungon fiksailin ja täytyy sanoa että eihän se hommana itsenään ole paha ennenkuin alkaa miettimään että mimmosen jigin sille rungolle tekee että se sit kanssa tulee suoraan o_O
     
    mayhem tykkää tästä.
  5. Mikko_vani

    Mikko_vani 1st gear

    Kiinnostas tämä runkohomma. Ruosteettomia vaihtorunkoja huonosti saatavilla tai sitten en ole osannut etsiä. No mutta, kun en ole vaihtorunkoa löytänyt niin ajattelin rungon ottaa pois = käytännössä siis sopivasta kohtaa runko poikki ja uuden teko. Sinällään ei vaikuta kovin vaikealta , kun vanhasta saa hyvän mallin mutta mutta... minkä vahvuisesta tavarasta oletta runkopalkkeja tehneet näihin 6.5 TD peleihin ? Palkki näyttäisi äkikseltään n.150mm x 70 mm palakilta ? Vinkit otan innolla projektiinvastaan. Käytän samalla lehtijousetkin pois taotuttamassa ja 1 lisälehti pannaan viellä entisten lisäksi.
     
  6. Camino'79

    Camino'79 Gearhead

    3-4mm levyä oon ite käyttäny ja kaverilla kanttuuttanut semmoset paikat missä on riittävästi suoraa :)
     

Kerro tästä muillekin!