Chevy van vm 1998-2000

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Anonymous, 27.5.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Millaisia kokemuksia vuosimallien 98-00 starcraft vaneista. Jos hankkii kyseisen laisen auton mitä asioita kannattaa erityisesti tutkia?

    Ilmeisesti mekaanisesti autot ovat melko kestäviä mutta ongelmia on sähköpuolella.

    Yhtenä vaihtoehtona on myös ikäluokan 94-97 suburban. Kertokaa käyttökokemuksia kyseisistä laitteista.
     
  2. blueice

    blueice 1st gear

    Moi!

    Meillä ollut joulukuusta asti -99 turbo van ja kilometrejä tullut jo yli 40000.. Ölpät vaihdettu säännöllisesti ja alustan nivelet rasvattu ja ongelmia ei ainakaan meillä ole ollut.

    Perävälitys on naurettavan tiheä, joten meilläkin on harvempi hommauksessa, nytkin huima kiihtyvyys varmaan vaan paranee kun saa hieman pitempiä pölkkyjä pesään :)

    Kulutus on ollu 15 l/100 molemmin puolin eli helposti 4 l enemmän, kuin entinen 6.2 korotettu (nykyinen vani matala..)

    Ajettavuus eri planeetalta edelliseen varsinkin tuntuma ohjaukseen on hyvä. Eikä se entinenkään huono ollu ajaa.

    Etuiskareita tuntuu syövän, nyt laitettiin Monroe gas magnumit eteen ja tuntuu aika olemattomat olevan, eli kannattaa suosiolla ostaa kerralla vaikka Konit.

    Kaikin puolin tyytyväisiä ollaan oltu, vielä kun tuon kulutuksen saa aisoihin välityksillä.

    Ostaessa kannattaa tietenkin kiinnittää huomioo moottorin toimintaan ja mahd. ylimääräisiin ääniin / säksätyksiin. Samoin huoltohistoria kannattaa tutkia, varsinkin öljynvaihtovälit. Tietenkin siisti / uuttavastaava yleisilme jo kertoo omaa kieltään. Siis kysymyksessä on sen verran hintava peli että kannattaa pienestäkin epäkohdasta harkita jättää väliin ja katsoa seuraavaa.

    Mekin etsittiin 1/2 vuotta tätä nykyistä ja tähän asti on kannattanut. Värikin satuttiin saamaan mieleinen, tumma sähkön sininen..
     
  3. Timmo

    Timmo 1st gear

    Saakos näitä uusikoppaisia paketti/henkilöautoiksi rekisteröityinä?
     
  4. JTR

    JTR Gearhead

    Uusikoppaiset ovat yleensä kaikki kuorma-autoja johtuen autoverosta. Muutamia on kylläkin rekisteröity myös ambulansseiksi ja linja-autoiksi.

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: JTR 2003-08-07 14:56 ]</font>
     

Kerro tästä muillekin!