Chevyn alkuperäinen maali hilseilee.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Rinnewood, 28.11.2009.

  1. Rinnewood

    Rinnewood 3rd gear

    Koitin hakua mutta ei löytynyt ihan selkeää topikkia juuri tähän aiheeseen.
    Siis tilanne on se että omasta -91 Fleetsidestä pesin painepesurilla kaikki valkoiset maalit pois konepelliltä, osin katosta, oven karmeista ja takalaidan yläreunasta myös..
    Ongelma ei ole uusi. Olen nähnyt lukuisia vastaavia autoja joissa alkuperäisvärin kanssa tuota hilse-ongelmaa. Harmaa pohja loistaa laikkuina mistä väri on lähtenyt.

    Mistä se johtuu? :eek:

    Omalta kohdaltani tässä ei ole hätää sen kummemmin. Auto on nyt noudettavissa maalaamosta ja nettikuvien perusteella se näyttää taas ihan uudelta. Ajattelin vaan että jos jollakin on ihan faktaa mikä johtaa tähän tyyppivikaan?!
     
  2. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    Huonot maalit. :wink:

    Ei siinä oo oikee muuta syytä. Tai sit epäsopiva pohjaväri <-> pintaväri
     

Kerro tästä muillekin!