Chevyn optiolistat..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja chevy76, 20.2.2004.

  1. chevy76

    chevy76 1st gear

    Mistähän mahtaisi löytyä vanhempiin chevyihin varuste optiolistat..Chevroletin sivuilta löysin ainoastaan uusien vanien listat..Chevyn truck (van, pick-up)versiothan tehdään Pontiacin truck division tehtaalla Detroitissa ymmärtääkseni..
     
  2. plaza

    plaza 1st gear

    ootko kysyny south west tradesta?entäs bremerin ykältä?luulis et joku noita roudaa jenkeistä?hintaa kyllä voi kertyä
     
  3. harri60

    harri60 Gearhead

    Joutilaana olisi 1973-1978 Truck parts catalog. 6 cm. paksu numero "raamattu"
     
  4. chevy76

    chevy76 1st gear

    Ny sanoin hieman huonosti..Tartten siis alkuperäisen tehdasvaruste optiolistan..Eli siis kun olet ostamassa uutta vania, niin ruksaat optio varustelistalta haluamasi varusteet..Mä tarttisin taas -96 vanhempien tehdas varustelistan, mistä voi ruksata esim: Millasen alustan, polttoaine tankin, Millaiset jarrut yms haluaa..Vai löytyykö lisävaruste katalogeista valinnaisia tankkeja..?? =)
     

Kerro tästä muillekin!