Chopattuun lasit??

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja lintta81, 22.6.2006.

  1. lintta81

    lintta81 1st gear

    Ja kysymys kuuluu yksin kertaisesti mistä? ja kuinka kallista mahtaa teettäminen olla? vai onko jotain muita vaihto ehtoja mistä vois ikkunat tehdä?? ja sais leimasta läpi..
     
  2. MrBeanville-76

    MrBeanville-76 1st gear

    Kysele Kuttilasta tietoa. Kuttilan Autolasi Oy. Saarentie 157, Kuusjoki 25340 KANUNKI Puhelin: 02 7347673 Fax: 02 7347683 . Käsittäisin, et tuollaiset ei originaalilasit tehdään siten, et ensin tehdään lattaraudasta tms muotti ja sitten lämmitetään lasi niin, että taipuu siihen päälle. Hintaa varmaan tulee kun joudutaan tekemään käsitöinä ainutkertainen muotti. Olisko toinen mahdollisuus sahauttaa originaalilasista matalampi siivu ja muotoilla sitten katto sen mukaan? Kustomiharrastajat tietää varmaan paremmin.
     
  3. JanneK

    JanneK 3rd gear

    Soita Kuttilaan vaan, siellä tehdään monien ulkomaistenkin kustomien lasit.
     

Kerro tästä muillekin!