Choppausta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Polara, 20.6.2006.

  1. Polara

    Polara Gearhead

    Olisko jollain antaa vinkkiä, löytyiskö jostain kirjastosta tms. semmosta kirjaa, missä olis vähä neuvottu nuita choppauksen saloja?!
    Tai jos joku muistaa missä v8:n numerossa oli se hyvä juttu siitä mercuryn choppauksesta... Olikohan se joku 90-luvun alun numero?
    Ajatuksena olis ensin vähä teoriassa tutustua tuohon hommaan, että ei tarvii sitten rälläkkä kourassa empiä, että ottaskohan tuosta vai tuosta... Ja sitten huomaa että vituiksmän!
     
  2. HEKULIINI

    HEKULIINI 1st gear

  3. Eyetech

    Eyetech Gearhead

    Tossa pari kirjaa:

    "How to chop tops in 301 photos". kirjan on kirjoittanut Tim remus. Julkaisija: Motorbooks International Publisher & Wholesalers. Julkaistu v 1996, ISBN numero 0-7603-0068-2

    Tex Smith "How to chop tops",Julkaisija: Leroi Tex Smith, julkaistu 1994, ISBN numero 1-884089-03-8
    Sisällysluettelo


    Alfameriltä löytyy varmaan metritolkulla muitakin asiaa käsitteleviä kirjoja.
     
  4. MansenJamppa

    MansenJamppa Gearhead

    Legendaarinen artikkeli! noilla ohjeilla sitä aikoinaan ammattikoulussa chopattiin yks amatson..silloin kun tuo artikkeli oli uusi! :D
     
  5. Hebster52

    Hebster52 3rd gear

    Eihän se niin vaikeeta olekaan.... NOT!!! :lol:

    Kannattaa kyllä lukea yllä mainittuja opuksia ja artikkeleita. Sitten kun tosipaikkaan tulet niin mittaa tarkkaan sekä pidä mielessä jo seuraavaa askeltakin ettei tule siihen joku toinen moka kun sattumoisin veti laikalla liian läheltä tai jotain.

    Minulla on tämmöinen projekti meneillä:
    The Kid Volksrod kasattuna.
    B-tolpan lyhennys.
    Eka ovi laikattuna ja hitsattuna vakio oven vieressä.
    Etuluukku laikattuna ja hitsattuna.

    Joo, tiedän on volkkaripainotteista.. mutta siitä on tulossa pojalle Fenderless Volksrodi ainakin... :rotfl: Tosi hauskaa se on vaikka saakin mietiä useammankin kerran mistä vetää laikalla... :wink:
     

Kerro tästä muillekin!