Chrysler 300c peräkontin avaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja THEnyman, 6.1.2017.

  1. THEnyman

    THEnyman 1st gear

    Heips! osto housut jalassa kävin hakemassa moisen myllyn ja huomasin varsin ärsyttävän piirteen!!! eli en saa peräkonttia kun sisältä auki. Kysymykseni siis kuuluukin että, jos käyn koodarilta hakemassa avaimen missä on peräkontin avausnappi ja koodaa sen autoon, niin lähteekö heti toimiin vai pitääkö ollu jotain muutakin?
     
  2. -tl-

    -tl- Gearhead

    Eikö sun avaimessa ollut peräkontin avaus nappia vai etkö saanut sitä toimiin? Mulla 300ämmässä pitää painaa kahdesti että avautuu ja auto ei saa olla käynnissä.
     
  3. THEnyman

    THEnyman 1st gear

    Avaimessa ei oo erikseen avausnappia. Mielestäni koitin tota tuplaklikkausta mut ei toiminu
     
  4. -tl-

    -tl- Gearhead

  5. helvetinkat

    helvetinkat Gearhead

    eli ulkopuolelta et saa luukkua auki, vaikka painat sormella takaluukun sähkölukituksen namiskaa?
     
  6. Bukero

    Bukero Gearhead

    jäässä. sen kumin alle kertynyt kosteutta
     
  7. Jza

    Jza Double Gearhead

    Mulla se tökki myös (jos siis on farkku). Se on yhden sulakkeen takana ja jos ei ulkoa aukea, niin tsekkaisen sen sulakkeen. Jostain käsittämättömästä syystä tuossa ei ole kuin sähköinen avaus (paitsi sisältä) ja olihan ohjelmaa kun kyseinen sulake joskus kärähti ja takakontti oli tungettu täyteen tavaraa, joka piti ensin purkaa pois.
     
    helvetinkat tykkää tästä.
  8. THEnyman

    THEnyman 1st gear

    Autossa ei siis ole ulkopuolella nappia
     
  9. THEnyman

    THEnyman 1st gear

    Ja siis avaimessa ei ole erikseen avaustoiminta nappia ja kysymys onkin että jos ostan avaimen missä on tämä kyseinen toiminto ja koodaan sen autolle niin alkaako pelittään?
     

Kerro tästä muillekin!