Chrysler 300C tuntijat, vinkkejä hankintaan?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja _Dexi, 19.8.2009.

  1. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Todennäköisesti on !
    Tässä nyt meni vähän toisin päin kun geeämmällä
    paskastga daivoosta tuli letukka,
    ja mahti moparista tuli lanssia :x

    oi näitä aikoja.
     
  2. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    .

    miten näitten uushemien...*censored*
     
  3. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    .

    mikä hirvittävä vastausryöppy viikossa.. :poff: tehdään sitten ite taatana.. eikä kerrota kenellekään miten otetaan alun 0,5khp ”konetta avaamatta” :rotfl:
     
  4. DeS

    DeS Gearhead

    No nyt perkele toi alko vittuilee,.. xenoni valot meinaan.. Onko kellään ajatusta mikä on kun ne räpsyy? Vaihdoin jo uudet lamput, viimeksi tuo auttoi, nyt ei auttanut muuhun kuin lompakon kevenemiseen tuo testi.. Huonoja ja vielä huonompia arvauksia on netti täynnä mutta jos joku oikeasti tietäisi mikä on vikana niin olisin kovin kiitollinen!
     
  5. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

  6. starcraft

    starcraft Gearhead

    Mulla oli valokatkaisijassa vikaa kun valot räpsyi viime talvena. Maksaa sekin 150 € eli kallis kokeilu auttaako vai ei? Sattumalta löysin ebaystä euromallin katkaisijan niin sai murto-osa hinnalla uuden.

    Niin lisätään vielä että mulla räpsyi kaikki valot. Välillä katosi parkit ja sen mukana takavalot ja mittarinvalot.
     
  7. mätkä

    mätkä Gearhead

    Nostetaas topikkia ylös. On alkanu kiihottaaan tuollanen 3 litran riisselipannulla. Netistä löytyy aika vähän tietoa moisen vioista ja korjaamisesta. Kaikenlaista pientä kremppaa noissa tuntuu olevan. Mekaanisten vikojen kanssa pärjää aina mutta pärjääkö esimerkiksi osaava kotikorjaaja jollain alle 500 euron testerillä kuinka pitkälle vai onko kaikki jotain MB-spesiaalia, että aina pitää viedä auto lasipalatsiin korjattavaksi? Swirl-venttiili ilmeisesti ainakin on yleinen vikakohde, mikä se on ja mitä maksaa? Karvaita kokemuksia ja mielipiteitä? :lol:
     
  8. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    ohitat sen vastuksella niin maksaa jotain pari euroa eikä tarvi enää murehtia
     
  9. mätkä

    mätkä Gearhead

    Mikä se siis on? Joku EGR:ään liittyvä ylimääräinen osa? Onko kokemusta, että toimiiko tarvikemallin testeri noihin mersun koneella oleviin? Vai onko aina mentävä marmoritiskille :odroll:
     
  10. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    Oliskohan kyse nk. "imusarjan läpistä"? Mersuista ja bemareistahan noi poistetaan/ jumitetaan auki asentoon ja jätetään niitä käyttävä moottori irti läpistä.

    2005-> halpismalliset testerit toimii myös dieseleissä, sitä en tiedä kuinka selkokielisiä vikakoodeja ne antaa.
     
  11. Jamppa

    Jamppa Gearhead

    Täällä olis dieseli 300c farkku myynnissä. Tuotu saksasta pari vuotta sitten. vm 06 millä ajettu 129tkm nyt tällä hetken.
    nahat ja lohkolämmitin, perusvarusteiden lisäksi. Ja uusi swirl, sekä raidetangon päät, ja kallistuksenvakaajan puslat(uretaania)
    väri metalli grafiitin harmaa
    myynnin syy on, että taloon on tullut 300c crd -07(missä on vielä kattoluukku ;) )

    hintaa 23500
     
  12. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    mitä kattoluukulla tekee ilmastoidussa autossa? pierettääkö sinua paljon?
     
  13. Jamppa

    Jamppa Gearhead

    Välillä sitäkin :poff:
    Mutta kesällä useasti kaupungissa pidän ilmastoinnin pois päältä ja pidän etuikkunoita auki. Ja nautin kesän lämmöstä. Ja tuohan se valoa kivasti sisälle vaikka se onkin kiinni.
    tietysti sitten jo 60 nopeuksien jälkeen ikkunat kiinni ja ilmastointi päällä
     
  14. V8moppe360

    V8moppe360 Gearhead

    Chryslerin 300c valoista. Kaikki valot vilkku ja sammu myös kaikki miten sattui, valokatkaisija irti ja Tampereelle firma nimeltä www.palanto.fi
    kolvas liitokset ja nyt pelaa niinku kuuluuki.

    Vioista nyt meni raidetangonpäät vaihtoon, jos veivaa rattia paikallas
    255 kummeilla niin ei se ole ihme ko keula painaa kumminki aika paljon ja tehostin kyllä tehostaa. Maksaa 35 euroo pala ei musta kallista.
     
  15. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    rautakummulta saa rasvanipallisia päitä
     
  16. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear


    Niimpä, onhan se joskus meilläki ollu auki, viimeeks viime talvena ku aukes ittestään takareunasta parkissa ollessaan, pakkasta reilu -15 ja lumituisku lisäks, silloin toivo ettei olis ollu koko hemmetin luukkua, eikä muuten menny mitenkään kiinni, merkkiliikkeestä vaan sanottiin et tuo tänne sulamaan, sulatin sitä sit himassa pari päivää lisäpuhaltimenk kaa mut eipä toi elpyny, loppupelissä verhoilu alas ja motti pois, rulla irti ja sillä käsin ruuvasin luukun kiinni, n. tunnin juttu ja siks vieläki ilman moottoria, jenkeistä saa kolmeen sataan uuden ja merkkiliikkeestä kolmesataa seitsemän kymppiä, et tiedoks tääki teille joilla on luukku se vaan voiaukee ittestäänki ja yleensä silloin ku ei tarttis.
    Autoa en moiti, pari vuotta ajettu päivittäin eikä ole tarttenu laittaa ku yks raidetangon pää ja jarrupalat, nyt vaihoin hemiin uudet tulpan johdot sekä tulpat ku kuuluu tohon "kalliiseen" 90tkm huoltoon, jenkeistä taylorin johtosetti n.90e ja tulpat 8x8e, ja siihen öljyt perään, merkkiliikkeen hintoja en edes uskaltanu kysyä.
     
  17. Bowhill

    Bowhill 3rd gear

    Tuliko sulla virhe tohon "tulpat 8X8e" vai vaihdoitko vain toisen tulpan per sylinteri :) ?
     
  18. mikähelvetinkat

    mikähelvetinkat 1st gear

    ja tulpanjohdot, joita ei allekirjoituksesi -Chrysler 300C 5,7 HEMI STW -06 mukaisessa autossa edes ole :poff:
     
  19. Mopar heppu

    Mopar heppu 2nd gear

    Mitä vittua, meniks multa ny jotain ohi, kyllä tossa on ihan perus 8 tulppaa ja täyspitkät tulpanjohdot puolelta toiselle on ja ne tuliki vaihettua, siks mainitsin myös hinnat et joku muuki vois säästää useemman satkun jos tekee senki homman itse, .......mut jos teijän hemit onki tulpattomia ja piuhattomia ni sitte varmaan näin on.
     
  20. Bowhill

    Bowhill 3rd gear

    .....
     

Kerro tästä muillekin!