Chrysler 300M

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Kesämies!, 10.9.2007.

  1. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    Eli pikaiset kysymykset..

    1. onko kuin vikaherkkä laitos? Tarviiko siis henkisesti valmistautua jatkuviin kalliisiin huoltoihin..
    2. Verot/vakuutukset kalliita?
    3. oisko parempaa vaihtoehtoa talviajoon?
     
  2. Mopuristi

    Mopuristi Gearhead

    1. Mun ymmärtääkseni ei.
    2. Eikös nämä ole samat kuin muissakin samankokoisissa autoissa, eli se kallein/toiseksi kallein maksuluokka. Verot ? Meinaatko siis tuoda auton ulkomailta ?
    3. Makuasia. IMO jos parempaa etsii niin sitten pitäis olla neliveto.
     
  3. olssi81

    olssi81 Gearhead

    1. Ei mitään normaalista poikkeavaa remonttia ole tullut vastaan. Mutta jos osat haluaa ostaa autokeskukselta niin sit maksaa.
    2. Ei kalliita. "Normaalit".
    3. Yksi parhaita etuvetoisia talvi-autoja mitä tiedän. Verrattuna moneen muuhun etuvetoiseen, niin voi ajaa pirusti lujempaa mutkaan eikä tee mitään hallitsematonta. :lol:

    ps. Olis myynnissä 00' 300M...
     
  4. HT

    HT Gearhead

    Kummasti noita mustang-miehiä hyrslerit kiinnostaa... :D
     
  5. Kesämies!

    Kesämies! Gearhead

    Juu..piti tuo allekirjoitus muuttaa kun oman mustangini möin perk**** pakosta. Nyt hetki aikaa vierähtänyt ja rahatilanne hiukka parempi niin heti sitä nettiautoa ollaan selailemassa. :lol:
     
  6. Jza

    Jza Double Gearhead



    1 Ei erityisemmin. Varsinkaan isommalla koneella varustettu. Huollot sen sijaan maksaa ihan riittävästi, vaikka mitään ei hajoaisikaan, mutta niinhän ne maksaa kaikissa nykyautoissa.

    2 Elämä on. Tsekkaa vakuutusyhtiöiden laskureilla, niin saat suoran vastauksen. Siihen kun vaikuttaa paikkakunta, sun ikä, koneen koko, alennukset, kaskon omavastuu jne. Ei toi halvinkaan ole vakuuttaa.

    3 Kuten joku jo sanoi, niin kaksivetoisista tuskin parempaa talviautoa löytyy. Menee kuin juna järkyttävän huonollakin kelillä. Kesällä vaan paranee ja mutkissa yleensä kuskilta loppuu kantti ennen kuin renkaista pito.
     

Kerro tästä muillekin!