Chrysler '62 ...tietoutta tarvitaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja ZYN-5, 8.6.2004.

  1. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Elikkäs...olis hakusessa nopeusmittarinvaijeri,Mistähän löytää...mahtaako saada jostain toisesta mobiilista vastaavan. tai jollain ylimääräisenä?
    Vai pystyykö jostain värkkään...kun siinähän on ne vaijerin päät taottu? läjään.

    Toisena olis öljynlauhdutin tuohon 727 tomaattiin. eli käykö jokin yleismalli..luultavasti mutta millainen? tuleekos niihin ne letkut/putket lootaan mukaan.

    Kiitoksia!
     
  2. kingsway

    kingsway Gearhead

    Vaijeriksi käy ihan yleismalli tarvikeliikkestä jos sulla on vaan kuoret tallessa. Vaijerissa tulee mukana sopiva pää. Omaani ainaski kävi näin suoraan.

    Onkos sulla siinä syylärissä lauhuttimen tuloja?
    Sinne vaan kiinni.
     
  3. ZYN-5

    ZYN-5 Gearhead

    Jep..jäähdyttimestä löytyy liitännät mutta ajattelin laittaa ton lauhduttimen(öljynjäähdyttimen) kuitenkin...helpompi asentaa ja ehkäpä parempi. kun ei tiä ton syylärin puolen lauhduttimen ehyydestä.

    Siis....menit niitten kuorien kans johonkin liikkeeseen ja kysyit sellast vaijeria? Kuoret on tallella.
    South Westiltä vois saada....vai onko tietoutta?
     

Kerro tästä muillekin!