Chrysler Imperial ´90 Mark Cross

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Tuoppi426, 8.3.2016.

  1. Tuoppi426

    Tuoppi426 1st gear

    Jaahas...

    Pannaas muutamat fotot tännekin kuluvan talven (vai onko se jo mennyttä?) projektista. Tiedän että tämä ei ole 426 Hemi värkki, eikä se ole yhtä kaunis kuin ´70 Challenger, eikä se ole sitä aikaa kun Imperial oli hienoin ja teknisesti ylivertainen luksusmaantielaiva. Tämä on viimeistä Imperial korimallia, joka oli myynnissä 1990 -1993 (mallivuosiltaan). Pidennetty ja "pimpmyride versio" Lee Iacoccan K-carista! Heh... Olen aina tykännnyt full size Mopareista, noista fuselage vuosien New Yorkereista ja Imperialeista, mutta tämmönen oli saatava, kun ovat niin pirun harvinaisia.

    Tämä yksilö on vuosimallia 1990 ja sitä on valmistettu vajaat 15 000 kpl. Aikas pieni määrä ku vertaa saman ikäisiin Cadillaceihin ja Lincolneihin. Auto on myös varustettu kuuluisalla Mark Cross nahkasisustuksella, joka on hämmästyttävän hyvin säilyny ajomäärään nähden (noin 260 000 km). Koneena "tehokas" 3.3 V6 ja jatkeena legandaarinen (lue: hieman oikukas Ultradrive). Purin autosta talvenaikana kaikki kromiosat, laatikon perushuolto, koneen läpikäynti ja perus diipadaapat... Jopa alkuperäinen Boschin valmistama ABS jarrujärjestelmä on paikallaan ja toimiva!!! No onhan tuossa elinikäinen takuu, siis ABS:n osalta. Ainoana ongelmana taitaa olla, että eipä taida osia siihen enää saada! Niin ja autohan sai kokonaan uuden musta maalin pintaansa talven aikana (suuret kiitokset Jukalle). Peltihommiakin oli, kun auto oli saanut pari tälliä oikeelle kylkeen. No, keväällä leimalle ja kilpiin. Sitten nauttimaan Suomen pitkästä kesästä.
     
  2. Tuoppi426

    Tuoppi426 1st gear

    hei poijaat, millä ihmeellä tänne lisätään kuvia???

    ..... TÄÄ ON MAHDOTONTA!!!!
     
    Muokattu: 8.3.2016
  3. Tuoppi426

    Tuoppi426 1st gear

    Muokattu: 8.3.2016
  4. Tuoppi426

    Tuoppi426 1st gear

    Aattelinkin että kyllähän tämä projekti on ollut suht koht helppo eikä mitään erikoista ole vastaan tullut. Niin ruttasin Jeepillä pahvilaatikon yli, jossa oli kaikki kromiosat ja valoumpiot.... meni sitten muutama kuukausi osien etsimiseen ympäri ympäri USAA kun noita osia ei hyllyissä enää pahemmin ole.
     
  5. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Kuvia en naamakirjasta näe, mutta hieno laite mitä katselin netistä kuvia. Toista vastaavaa tuskin tulee vastaa.Minusta hyvä juttu että harrastetaan muutakin kuin A/B/E koppa Mopareita, Mustangia tai Camaro / Chevelle / Corvette linjaa.
     
  6. Tuoppi426

    Tuoppi426 1st gear

    Pitäis keksiä joku toinen tapa millä noita kuvia tänne sais laitettua...
     
  7. Tuoppi426

    Tuoppi426 1st gear



    Siitä videota!
     

Kerro tästä muillekin!