Chrysler Neon 2001

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Autopelien ystävä, 3.1.2005.

  1. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Nyhtän Aro yhtymältä saa noita lokinsiipiovisarjoja. Oisko toi coolia, ton plymouthin orkkismaskin voisin ottaa, muuten ehkä ei. Ja kyllähän noi lokinsiipiovetkin helpottais autokatoksessa kulkua.
     
  2. URPO

    URPO 1st gear

    Pitäis olla SRT-10. Mutta niitä ei kai tuoda Suomeen ja jos tuodaankin taitavat maksaa horona. Jenkeissähän sitä taitaa saada 20k$. Muutoin jäänee vähän tollaseksi all-show-no-go tuuningiksi.
     
  3. always bb

    always bb Gearhead

    siinä kun ois laittanut noi vanteet vaan tohon alkuperäisen alle eikä muuta ois tarvitt. muuten ihan h..v..in ruma,
    yksin kertainen on kaunista.
     
  4. Tosin eipä tämä kovin hääppöinen auto ole. :(
     
  5. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Taitaa kuitenkin olla SRT-4 Eikä tuoda Suomeen, ihmetyttää kyllä miksei. Jos hinta pysyis suht järkevänä, niin kysyntää varmaan olis. Joskus takaraivossa kummitteli ajatus, että josko uittais sellasen tekniikan jenkeistä ja lykkäis omaan vakioon, ulkokuoren vakiona säilyttäen.
     
  6. rx_racing

    rx_racing Gearhead

    Muuten ihan hyvä, mut arvoisat lainsäätäjät estävät auton laillisen rekisteröinnin. Samasta syystä niitä ei saa tuotua Suomeen muuten kuin muuttoautoina. Eivät ole tyyppihyväksyttyjä eli ei tarvii Suomes laittaa kilpiin.
     
  7. Fireball

    Fireball Gearhead

    Paikallinen hyrslerikauppias meinotteli tossa PeeTeen ostaessani että '05 alkas SRT Neonia tulla maahan, ken elää se näkee
     
  8. rx_racing

    rx_racing Gearhead

    Lienee väärässä. SRT-4 ei mielestäni ole tulossa Euromalliksi. Kivaahan se olisi, mutta toiveajattelua.
     
  9. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Tokkopa tuota koskaan toteuttaisin, kun käyttökinnerissä pitäis kuitenkin olla automaatti. Mutta jos nyt oikeen haluais, niin viranomaisten pelko olis kyllä peloista viiminen. Silloin ostasin uuden neonin pohjaksi, sitähän ei tartte muutamaan vuoteen käydä konttuurilla näyttämässä, sais sen aikaa ainakin ajella ihan rauhassa.
     

Kerro tästä muillekin!