Chrysler Neonin Ratio

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja mietmi-3, 27.2.2017.

  1. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Ny se taas sekos toi emännän Neoni :mad: . Ratio lakkas kuulumasta eli ei mistään kaijuttimesta kuulu mitään :eek: ! Virrat tulee ja menee niinku pitääkin. Näyttö pelaa ok. Tökkäsin sitten toisen radion paikalle ja sama juttu. Voimakkuuspalkit vilistää mutta ääntä ei tule. Missähän olis eka mahdollinen liitin mikä on irti tai löysässä. Ne liittimet jotka näkyy radion aukosta on ok. Sen nyt vielä ymmärtäis jos joku kaijutin pimenis mutta kun kaikki on mykkinä ja yhdellä kertaa pimeni........... Hyviä ehdotuksia otetaan vastaan.
     
  2. jorkkeri72

    jorkkeri72 Gearhead

    osta honda!
     
  3. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Kokeile nypätä kolmesta kajarista pihat irti ja kokeile. Tai ees yks taka ja yks etu. Joskus ollu jossain vehkeessä et oli sarjaan kytketty ni kaikki meni kerrasta hiljaseks ku yks oikkarissa.
     
  4. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Tai yks piuha irti ja maissa. Sillon mykistää monesti mankan.
     
  5. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Haista home :p
     
    jorkkeri72 tykkää tästä.
  6. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Kiitos. ration mukan tuli irtoliitin johdon pätkillä. pistin pikku abicoilla kajarin johdot kiinni ja ei kuulunut mitään. Sitten yks kerralla abicot irti ja heti kun möly alkoi niin tsekkaus mikä kajari ei toimi. Oikeasta taka kaiuttimesta muovinen liitin jutska irti ja kaiuttimelle menevä johto otti kaiuttimen metallirunkoon. Liitin kiinni ja abicot kiinni nyt toimii. Kiitos sulle OrsOn! sai akan hiljaiseksi ja ration äänkkääksi ;) .
     
    cdv70 ja Karpov tykkäävät tästä.
  7. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Hyvä ku löyty.
     
  8. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Tulee aina hyvä mieli kun "avunpyytäjä" tulee kertomaan homman selvinneet. Niin monesti häviävät kuin tuhka tuuleen, kun apu on saatu.
     
  9. 0rs0n

    0rs0n Gearhead

    Se on kyllä totta. Hyvällä mieli jää ku apua saa ja kiitosta kuulee. Ja vaikka ei apua löytyiskään mut kiitosta kuuluu hyvästä yrityksestä.
     
  10. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Kyräily ja kiittämättömyys kunniaan!
     
  11. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Muutaman kirjaimen naputtelu tänne auttaa avun tarvitsijaa ja on se ny normi käytöstä että ilmoittaa vian korjauksen onnistuneen. Voi helpottaa muitten tekemisiä. Että tommonen paljaan johdon kosketus runkoon yhdestä kaijuttimessa pimentää koko ration menee vähän yli meikäläisen kovan sähkön tekijältä yli hilseen.......
    Mutta oli mukavia kommentteja ja kuten aina täältä foorumilta löytyy laaja skaala osaamista.
     
    Karpov tykkää tästä.
  12. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Itelle ei ois ees tullu mieleenkään moinen mahdollisuus et useempikin radio pimenee jos 1 on oikosessa
    Vanhemmissa radioissahan pääteaste alko lämpenemään ja se 1 kaiutin vaan lakkas kuulumasta
     
  13. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Samaa ihmettelee hän :eek: . Näin se vaan näyttää nykyään menevän.
     
  14. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Väittäähän osa, että sarjoittamalla rf+ kaiuttimeen rf- rr+;an ja rr- kaiuttimeen saadaan watti kertaa kaksi ja mankka kestää kuten normaalistikkin
    Voihan se toisaalta ollakkin jos yhen kajarin oikonen pimentää koko radion
     

Kerro tästä muillekin!