Chrysler Newport -64

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja 1963bonneville, 15.8.2021.

 1. 1963bonneville

  1963bonneville 1st gear

  Näyttää rohkeasti muutkin kysyvän, niin sitten mäkin. Myin käyttäjätunnukseni mukaisen auton pois pari viikkoa aikaa ollakseni ilman harrasteautoa. No se kesti 2 vkoa.

  Kävin perjantaina hakemassa -64 Newport stw:n. Nainen joka asuu samassa osoitteessa, kysyi onko tällaisia muita Suomessa Yhden muun muistan, straipatun Amerikanraudassa olleen, mutten muuta. -61-62 stw:itä muistankin nähneeni (noita ihaillut 20 vuotta, ihan en niihin päässyt, mutta lähelle) Onko viisailla tietoa läsnöolosta?

  Trafin kantalista vaikuttaa puutteliselta jos tulkkaan oikein. Siinä on listattu vuoden viimeisenä päivänä liikennekäytössä olevat, eli jos harraste on liikennekäytössä, ei näkyisi listalla. Näin vanhoille autoille tulisi tällä ymmärryksellä melko puutteellinen lista.
   
 2. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

  Olisko tosta sun autosta minkäänlaista tuntomerkkiä antaa , ainakin sellainen kuparin värinen on minun mielestä näkynyt . Nyt en kyllä ole varma onko se -63 vai 64 ja onko Newport vai New Yorker . Laita kuva omastasi .
   
 3. Kartsa67

  Kartsa67 3rd gear

  Ensinnäkin onnittelut hyvästä valinnasta!

  Straipattu 64:nen löytyy minulta ja auton useimmiten bongaa pk-seudun tapahtumissa. Ostit ilmeisesti sen Nettiautossa olleen valkoisen Newportin jota kaupiteltiin Kirkkonummen suunnalla? Vastaava valkoinen -64 oli keväällä myynnissä Pirkkalan suunnalla, tämä auto oli aikaisemmin Vantaalla ja poistui myyntilistalta alkukesästä. Punainen -64 Newport stw löytyy pk-seudulta ja siinäpä ne liikenteessä olevat ovat minun tietojen mukaan. Jossain Lahden suunnalla on huhupuheiden mukaan sininen 64 stw (projekti?) ja Raahen suunnalla on 90-luvun puolessa välissä ollut 64 New Yorkkeri farmari. Tämän auton vaiheista ei ole mitään tietoa, onko enää liikenteessä?

  Mobilistilehden 05/07 numerossa on juttua tänne uutena tuodusta - 63 Yorker farmarista joka ilmeisesti edelleen on saman yrityksen\perikunnan hallussa. Missään tapahtumissa ei tuota autoa ole näkynyt.

  Harvinaisia autojahan nämä ovat jo pienien valmistusmäärienkin takia nykyään. Se osittain vaikuttaa myös näiden myyntiaikohin, ainakin meidän markkina-alueella. Näiden autojen arvostus on USA:n harrasteautomarkkinoilla ihan eri luokkaa mitä meillä täällä.
   
  Kustom STW tykkää tästä.
 4. 1963bonneville

  1963bonneville 1st gear

  Tätä kaupiteltiin tuolla Pirkkalassa. Oli ollut hepulla vuodesta -16. Hipistelyä on, mutta kotiin tultiin ajamalla ja ajelua meinataan jatkaa. Hienosti kulkee. Metsästelin kuvia ja tietoja määristä ja autosta mutta yllättävän nahkeasti löytyy tietoa ystävältämme kuukkelilta. Harrastusta -99 vuodesta GM tuotteilla ja nyt eka Mopar tuote. Samaa se kai on molemmissa on etu- ja takapuskuri ja välissä renkaat.
   
 5. Kartsa67

  Kartsa67 3rd gear

  Tuttu auto, tämä on myös 8h malli. Oltiin samaan aikaan Haapsalon näyttelyssä ja samalla omistajalla ollut sitten tähän päivään asti. Hauska juttu, auton edellinen omistaja vantaan ajoilta osti sitten tilalle 65/66 Pontiacin kun tuo Crysy meni häneltä Pirkkalaan. Nyt sitten Ponu vaihtui taas Mopariin.
   
 6. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Chrysler (JXG-64) Haapsalu 15.07.2016

  [​IMG] [​IMG] [​IMG]
   
  Muokattu: 15.8.2021
  esmi tykkää tästä.
 7. MJF

  MJF Double Gearhead

  Timo Mäkisellä on ollut tällainen farkku uudenkarheana.

  [​IMG]
   
  kerkko, Kustom STW, Kartsa67 ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 8. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

  Toi JXG-64 on just se auto mitä muistelin "kuparin värisenä" ja Timo Mäkisen ex. Newport on mielestäni -63 .
   
 9. 1963bonneville

  1963bonneville 1st gear

  En taida osata käyttää od tä puhelimella kun en osaa edes kuvaa liittää.

  Katoin Sarkerin kuvapalvelun kuvia haapsalusta oisko ollu -15 vuodelta. Mitkäköhän gummit siinä olla silloin.

  Mä oon tällanen kivitettävä keski-ikänen, kun ajaisin vähän isommilla kuin 14". Nyt on pyörät niin sisässä et pitää kumartua nähdäkseen ne.

  Pontiacissa oli 17" ja se jotenkin omaan makuun ryhdisti autoa.
   
 10. SARKERI-71

  SARKERI-71 Gearhead

  Chrysler (CSK-13) Haapsalu 11.07.2015

  [​IMG]
   
  Muokattu: 15.8.2021
  esmi tykkää tästä.
 11. MJF

  MJF Double Gearhead

  Niinpäs onkin, my bad. Mutta hieno kuva kuitenkin :D
   
 12. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

  Ei kannata olla yhtään pahoillaan , on niin super hieno kuva , En usko että löytyy montaa missä vahalla jenkki farkulla heitellään jäärataa sladissa.
  Katsoin vaan puskuria ja listoja , että on -63 , kun itsellä oli aikoinaan avo -63 ja kaverilla 2DHt ostettiin samalta mieheltä Tuconista olisko ollut -88 vuonna.
   
  MJF tykkää tästä.
 13. Kartsa67

  Kartsa67 3rd gear

  Siellä on jäärataa vedetty tyylillä, hieno kuva. Onko auton historiasta kenelläkään tietoa?
   
  MJF tykkää tästä.
 14. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Ja se huhu Lahtelaisesta -64 NewYorker farmarista on tosi. Autohan on Suomi-auto, 413 + 727, 4dHT, kahdella penkkirivillä, numbers matchkin taisi olla. Tosi pieniä puutteita mutta projekti on.


  edit: korjattu tietoja omistajan mukaan
   
  Muokattu: 17.8.2021
  Kartsa67, esmi ja MJF tykkäävät tästä.
 15. Kartsa67

  Kartsa67 3rd gear

  Minulla on sellainen muistikuva että tuo auto oli hetken myynnissä muutama vuosi sitten ja silloin siinä oli alla 17-20" bling bling leuhkavanteet. Makuasioita sanoi kissa kun per..... nuoli mutta minun mielestä ne isot kiekot ei sovi noihin vanhoihin autoihin.
   
  esmi tykkää tästä.
 16. -71 MoPar

  -71 MoPar 3rd gear

  Muokattu: 16.8.2021
  MJF ja esmi tykkäävät tästä.
 17. MJF

  MJF Double Gearhead

  Mulle ei ainakaan vielä selvinnyt mitään Timon jälkeisestä ajasta, pitäis penkoa kansallisarkistossa. Ilmeisesti vähän käytettynä ostanut.
   
 18. hla

  hla Gearhead

  Se ajettiin katon kautta ympäri melko uutena ja toinen omistaja korjautti sen omassa metallialan yrityksessään. Hänen perikunnallaan auto on edelleen. Oli Forssassa muutama vuosi sitten.

  Punainen uustuonti ´64 NewYorker STW oli joskus myytävänä Veekasissa ja näkyi jossain tapahtumissakin. Olisko ollut NSH-alkuiset kilvet.

  Jossain 90-luvun alkupuolen Veekasissa oli myös myytävänä ´63 9hlö farkku, En muista oliko Newport vai New Yorker.
   
 19. Kartsa67

  Kartsa67 3rd gear

  Mobilistilehden 05/07 numerossa on juttua tänne uutena tuodusta - 63 Yorker farmarista joka ilmeisesti edelleen on saman yrityksen\perikunnan hallussa. Missään tapahtumissa ei tuota autoa ole näkynyt.

   
 20. BRAKE DRUM

  BRAKE DRUM Double Gearhead

  Kartsa67, isalmela ja -71 MoPar tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!