Chrysler p1495 Leak Detection pump

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Spitfire, 26.1.2013.

  1. Spitfire

    Spitfire Gearhead

    Tulla tupsahti tollanen vikakoodi 2001, 3.3l voyageriin. Missähän päin tuo pumppu on, sillä pikakonttaamisella ei löytynyt auton alta. Onko "euro"-malleissa edes koko pumppua? Mulle tuli uusi PCM ameriikoista ja silloin tuli tuo koodikin. Vanha poksi ei moista herjaa.
     
  2. PK

    PK 1st gear

  3. Spitfire

    Spitfire Gearhead

    Voyagerissa pitäis olla ilmeisesti kuskin puolella koneen /ohjausvaihteen alla. ei vaan satu silmään. Nettitietojen mukaan kaikissa ei olisi koko pumppua? Tossa on bensalämppäri, olisiko mahdollista, että sen takia olsi pumppu siirretty? Lämppäri on sen alapalkin päällä.
     
  4. Spitfire

    Spitfire Gearhead

    Eipä ole ko.pumppua euroversioissa.
     

Kerro tästä muillekin!