Chrysler RV2 öljyt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja oceanic7, 29.7.2015.

  1. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Autostani poksahti alkuperäinen kompura ja hankein tilalle reman rv2-kompuran. Ajattelin hankkiutua r12-aineesta eroon ja laittaa 134:ää koska helpompi täyttää. R12 ei löydy oikein mistään tääl Poris... Kompura sopii kummallekin aineelle. Mutta mitä öljyä laitan kompuran öljytilaan? PAG100 vai jotain muuta? Netissä juttua että ester-öljyä, mutta vähän hajanaista infoa.
     
  2. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    Auttakaa ny, huomenna pitäs tehä...
     
  3. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    Katso tuosta alempaa topicia ja ota yhteyttä Sibe70 nimimerkkiin. Hän ymmärtääkseni pelaa ammatikseen AC:n kanssa tai ainakin tietoa hänellä tuntuu oleva aiheesta.
     
  4. sibe70

    sibe70 Gearhead

    Jos vaihdat R134a:lle niin pitää olla myös R-12 sopiva öljy koska järjestelmässä on myös vanhaa öljyä ja mineraali ja esteriöljy eivät sekoitu keskenään.
    Esim PAO 68 öljy on hyvä vaihtoehto tuossa vaiheessa.

    Jos laitat R134a kylmäaineet niin olisi hyvä vaihtaa ainakin kuivain lisäksi.

    Oikeasti paras vaihtoehto tuolle järjestelmälle on r-12 korvaava aine RS24.

    Kysy kylmäainetta esim. Kartanon autohuollosta ei mistään Vianorilta,tms.
     
  5. oceanic7

    oceanic7 Double Gearhead

    PAO68 sinne laitettiin. Kuivainta ei tähän hätään löytynyt kuin rockautosta, katellaan sitä sitten joskus. RS24;stä ei täälläpäin tiennyt oikein kukaan. Öljymäärä vedettiin hatusta googlen pohjalta (10-12oz eli 3-3,5dl) ja kylmäaineen määrä luki vanhan kompuran päällä, max 5lbs eli n.2.2 kiloa. Katsotaan toimiiko vai repeekö joku paikka.
     

Kerro tästä muillekin!