Chrysler Sebring 2.0 ja P0016

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja VilleMatti, 11.6.2019.

  1. VilleMatti

    VilleMatti 1st gear

    Hei,

    Käynnistin auton tavalliseen tapaan kaupan pihassa. Käynnistys vei vähän pidempään, starttasi kuitenkin ensimmäisellä yrittämällä ja moottorin vikavalo syttyi. Kaikki pelasi ihan normaalisti ja lähdin ajoon.

    Key dancella sain myöhemmin selville, että vikakoodi on p0016 viitaten ainakin kampialselin asentotunnistimeen.

    Sebring kuitenkin pelaa moitteetta, starttaa ongelmitta ja ajossa ei huomaa mitään. Tehot on tallella ja moottori ottaa kierroksia normaalisti. Ongelma on, että olen mökkipaikkakunnalla, ja ylihuomenna pitäisi kuitenkin ajaa 50 kilometriä kotiin ennen kuin pääsen viemään auton korjaamolle.

    Voiko tuolla ajaa, kun auto kuitenkin toimii normaalisti? Pitikin sattua juuri nyt, kun on pidempi ajomatka edessä.
     
  2. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Lienee ihan tuurissa. Joskus ne tsippaa kesken ajon, joskus pelaa ihan ok kun saa käyntiin ja ajaa ilman uusintastartteja. Joskus menee laakista, joskus ajellaan vielä pitkään.
     
  3. stratusdriver

    stratusdriver Gearhead

    Ja joskus lämmettyään sippaa ja taas jäähdyttyään toimii.
     
  4. cdv70

    cdv70 Double Gearhead

    Ota akkukaapeli irti muutamaksi minuutiksi. Pistä käyntiin ja seuraa tuleeko koodi uudestaan. Kaapelin irroituksesta tulee koodi 1684. Se häviää noin 50 ehyen starttauksen jälkeen.
     
  5. VilleMatti

    VilleMatti 1st gear

    Irroitin akkukaapelin hetkeksi, eikä moottorivalo enää syttynyt startatessa. Jospa pysyisi vikakoodi poissa.
     
    cdv70 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!