Chrysler stratus -99 2.5 v6 ei käynnisty....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Stratusni, 30.1.2017.

  1. Stratusni

    Stratusni 1st gear

    Eli otsikon mukainen puimuri ei lähde käyntiin...

    Vikana ilmeisesti kampiakselin asentotunnistin??

    Tunnistin on jossain virranjakajan lähettyvillä??

    Mikä on helpoin tapa vaihtaa??
     
  2. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Miksi se olis virranjakajan lähellä?? Ei siellä ole kampuraa, mistä tietoa ottaa. Jakajan lähellä on nokka-akselin asennontunnistin (ehkä, en tuota konetta tunne, eikä varaosakuvatkaan kerro kaikkea)!!!
     
  3. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Sitä en tiedä miksi se kampuran tunnistin on jakajan lähellä mutta siellä se on, sen alapuolella. Nokan tunnistin on virranjakajassa.

    Jakaja on takakannen nokan päässä.
     
  4. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    Niinno, onhan se lähellä, samassa konehuoneessa joo... Lähellä on suhteellinen käsite, samoin kuin äänet, toisten mielestä kasin äänet on kovat avoimilla putkilla, toisten mielestä ei...
     
  5. Stratusni

    Stratusni 1st gear

    :odsmile::odsmile:
    Miten siihen anturiin pääsee käsiksi??

    Imusarja ym irti??
     
  6. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    [​IMG]

    No sanotaan sitten niin että jos löytää jakajan niin löytää kampuran anturin. Nippanappa samassa konehuoneessa.
     
    JAMANT tykkää tästä.
  7. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Leikki leikkinä ;)

    Mulla meni joskus sama anturi ja se kyllä antoi siitä vikakoodin keydancellä. Manuskan avulla paikallistin anturin ja totesin että hinuri paikalle ja pulkka sähkärille. (lavetti vakuutuksen piikkiin)
    Soitin parinpäivän päästä ja joku ulkolainen jannu kertoi että "kaksiii miestäää......molemmilla kädet veressäää". Ahtaat paikat ilmeisesti , mutta ei se sit kuitenkaan mahottomia maksanut.

    Siinäkin mielessä hyvä tsekata koodit ensin koska tuota voi tehdä myös sökö bensapumppu. Tuossa laitteessa kun ei oo mitään bensanpaineantureita, ei vikakoodia, eikä myöskään lähe käyntiin. Tuokin tuli muutama kuu sitten todettua. Tai mulla oli kontaktihärö bensapumpun yhdessä liittimessä, sama lopputulos, ääni loppuu. Anturivika antaa koodin.
     
  8. sectoid

    sectoid Gearhead

    Miten hankala bensapumppu on vaihtaa? Kyselen uteliaisuuttani, enkä tarkoita maalata piruja seinille. Pitäisi tuo huoltomanuaali ostaa jostain. Halpa OBD-lukija löytyy, ja sillä saa vikakoodit nollattua ainakin teoriassa. Kierroslukema, lämpötila, yms arvoja ainakin tuli näkyviin kun kokeilin. Vikakoodi hävisi ilmeisesti akun irrottamisen yhteydessä, joten varmuutta OBD-mokkulan toimivuudesta ei ole.
     
  9. Vuppe

    Vuppe Double Gearhead

    Tankki irti. Mulla vaihdettiin (lue; vaihdatin) sekin syksyllä kun oli eppäilys että alkaa oleen tiensä päässä, satunnaisia hyytymisiä mut lähti taas vähän ajan päästä käyntiin. Viaksi ilmeni loppujen lopuksi tosiaan hapettunut liitin takapenkin alla. En tiedä onko kovakattoisessa samanlaista liitintä, mut tuskin se on mikään merkkivika vaikka olisikin. Ei kuitenkaan antanut minkäänlaista koodia keydancellä eikä halvalla obd lukijalla vian ollessa päällä. Sit kun sattui oirehtiin korjaamolla kunnon testerin ollessa kiinni niin ilmeni että käsky lähtee pumpulle mutta pumppu ei pyöri... Tässä vaiheessa oli jo uusi pumppukin laitettu.

    Sanottiin että pumppu kestää kolmisensataatuhatta kilsaa, muutama kymppi enemmän/vähemmän. Varmaan joku kertoo yksilöstä joka on kestänyt 8 miljaardia mailia. :)
     
  10. chevytb02

    chevytb02 Gearhead

    Stratuksen huoltokirjan ja varaosakirjan löytää chrysler club finlandin sivuilta osiosta linkkipalsta/ chrysler ja dodge tietoa.
     

Kerro tästä muillekin!