Chrysler takuuehdot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja 68FuryIII, 4.3.2011.

  1. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Ei kellään sattuisi oleen tietoa Chryslerin koritakuun takuuehdoista? Katkeaako takuu, jos välissä ollut liike omistajana?
     
  2. virta

    virta Gearhead

    Eiköhän ne koritakuun ehdot ole sellaiset ettei niistä mitään ole saanut..
     
  3. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    No sehän selviää, kun sais ne ehdot käsiin :)
     
  4. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    TÄ ONKO Furyssä pelli murheita? Takarontin pohja? Heti tiukka s-posti maahantuojalle. Minunkin -68 Polarasta orkkis bensapumppu antautui HML:ssa kun hain autoa pois. Laatua voisivat parantaa :rotfl: :rotfl:

    No nyt oli pakko velmuilla Sorry :lol:
     
  5. rx_racing

    rx_racing Gearhead

    meinaat ettei ole kiveniskujen tai muuten pinta mennyt rikki? Sisältäpäin?
     
  6. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    Ei. Merkkihuollon mielipide on myös, että on valmistusvirhe, mutta takuuehdot on vissiin aika tiukat omistussuhteista. En ole siis vielä maahantuojan vastausta saanut, mutta kuhan nyt kyselen etukäteen noita ehtoja. Ja ei Fury nyt vielä sentään ruosteessa ole :D Kyse on uudemmassa kalustosta.
     
  7. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    No kyllä mä sen arvasin että luottoratsut pelaa aina 8)
     
  8. Zuffenhaus

    Zuffenhaus 1st gear

    Samaa mietin minä, faija sanoi eilen että niiden 2007 Voyagerista on takaluukussa useita ruostekuplia, kehoitin kysymään liikkeestä että mikä on suhtautuminen että meniskös jotenkin takuuseen.
    Mutta aika heikkoa jos 3,5v vanhassa autossa on takaluukku ruosteläikillä jota kuitenkin aina pesty ja vahattu huolellisesti. :mad:

    edit. näkyville osille puhkiruostumattomuustakuu näyttäis olevan 84kk, tuohan ei ole vielä tietenkään puhki mutta huonon näköinen ja voi mennä kyllä puhki tuossa ajassa jos mitään ei nyt tehdä.
     
  9. Rocket engineer

    Rocket engineer 1st gear

    Suomessa on sellainen kuin tuotevastuulaki. Kestokulutustuotteen tulee kestää kyseiselle tuotteelle oletettu tavaonomainen elinkaari. Jos tuotteessa on selkeä valmistusvika, joka aiheuttaa sen, että tuote ei kestä/ vaatii korjauksen, joka ei ole aiheutunut esim. tavanomaisesta kulumisesta, niin kyllä se tuotteen myyneen firman piikkiin menee..
     
  10. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Mennäänpä taas hiukan ohi aiheen: citikan koritakuuseen.

    Kaverilla on melko uusi Xsara farmari. Huomasi, että vähän tavaratilassa rojut saattoivat kastua.
    Vikakin löytyi tehdasasenteisen antennin juuresta oli ruostepeikko päässyt alkuun ja KATOSSA oli kämmenen kokoinen reikä, toki siinä vielä maali oli päällä.
    Auto oli sen verran uusi, että koritakuuaika (puhkiruostumattomuus) voimassa ja eikun liikkeeseen/maahantuojalle korjausta vaatimaan.
    Vastaus oli, ei korjata takuuseen. Huoltokirjaan ei merkkiliikkeessä ollut merkitty määräajoin tehtäviä korin kunnon tarkastuksia joten takuu ei ole voimassa.
    Eivät tee niitä tarkastuksia ja merkkauksia huoltokirjaan, ellei omistaja itse vaadi.

    Eivät ilmeisesti ottaneet kuluttaja-asiamieheen tms. yhteyttä vaan maksoivat korjauksen ja katon maalauksen itse, 800€.
     
  11. 68FuryIII

    68FuryIII Gearhead

    No tuli päätös ja konepelti vaihdettiin uuteen ja maalattiin. Meni takuuseen ja autonkin sai sisälle melkein heti. Kaiken kaikkiaan hyvää palvelua ja homma toimi hienosti Autokeskuksessa täällä Hämeenlinnassa.
     

Kerro tästä muillekin!