Chrysler Vision -97 katalysaattori

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja mopo-ukko, 6.8.2016.

  1. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    Tuossa on pikku katit pakosarjojen jatkeena ja sitten jonkinlainen jälki katti auton alla missä pakosarjat yhtyvät.Nyt se pakana on puhki,ei kestänyt kahta kymmentä vuotta.Toimiiko sen tilalla tarvike katalysaattori?
     
  2. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

  3. mopo-ukko

    mopo-ukko Gearhead

    On vaan rahdit nousseet ison veden takaa sen verran,että välillä kannattaa miettiä muitakin vaihtoehtoja.Sillä kysyin tuota toimivuutta kun se jälkikatti on jo aika kaukana pakosarjoista että pakokaasujen lämmöt varmaan tippuu jo jonkin verran matkalla.
     
  4. ls1978

    ls1978 Gearhead

    Siinä kohtaa toimii ihan normaali tarvikekatti joita saa nykyään vaikka biltemasta about satasella. Kun vaan varmistat että mahtuu paikalleen jos ahdas kolo
     

Kerro tästä muillekin!