Chrysler Voyager -02 lämmityslaitteen sulake?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Stone, 28.12.2014.

  1. Stone

    Stone 3rd gear

    -02 Chrysler GV 3.3:sen lämppäri lakkasi yhtäkkiä yllättäen puhaltamasta ilmaa, takaosan puhallin kyllä pyörii, mutta se ei paljon tuulilasin läpinäkyvyyten näillä pakkasilla auta. Ei vain tahtonut mistään löytyä merkintää siitä, että onko etupuhaltimelle omaa sulaketta lainkaan...
    Paljon on asiaa löytynyt että on yleinen vika ja sen aiheuttaja on hanskalokeron takaa löytyvä resistori, mutta vois sen sulakkeenkin tietysti ensin katsoa, kun tuo vastus on paljon kalliimpi osa kuitenkin.
    Voisiko joku korjaamokäsikirjan omistava tsekata, mikä on ko. sulakkeen nro, kiitos!
     
  2. Lerssi

    Lerssi Gearhead

    .ota vaikka se moottori kouraan sieltä hanskalokeron takaa ja puhalla isommat havunneulaset pois ankkurin ja kentän välistä.
     

Kerro tästä muillekin!