Chrysler Voyager 1996 -> kaken ohjelmointi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Subbe99, 27.2.2017.

 1. Subbe99

  Subbe99 3rd gear

  Tällä ohjella saa Voyageriin ohjelmoitua kaken, jos se on lopettanut toimintansa tai systeemi on seonnut/Alarm Set vilkuttaa ja pimputtaa. Samaisella ohjeella voi lisätä myös kakeja järjestelmään ilman DRB toosaa.

  Alustavat toimenpiteet:
  1. Poista kojelaudan yläosa eli se vaakatasossa oleva ylimmäinen muovi.
  - Lähtee irti, kun poistaa ensin pylväiden muovit verhoilun irroitustyökalulla tai sopivalla latalla. (oven tiivisteitä kannattaa löysätä) Kojelaudan yläosa lähtee irti myös irroitustyökalulla kampeamalla sopivista kohdista. Ei tarvitse kokonaan repiä irti, riittää kun saa tarpeeksi rakosalleen. Laita väliin vaikka sopiva puukalikka.
  2. Irroita RKE moduulin (vaalean vihreä ainakin saksan tuonneissa) 2 ruuvia lyhyellä ristipää meisselillä. Irroita punainen liitin modulista. RKE moduli sijaitsee rattilinjasta vähän vasemmalle tuulilasin etureunaa kohti.
  3. Nastoihin 4 (maa) ja 5 (remote program enable) johtoihin asennetaan ryöstöliittimet + johdot. Näiden kahden johdon väliin asennetaan on/off kytkin.
  4. Jätä kytkin off tilaan.

  Kaken ohjelmointi järjestelmään:
  5. Ota kaikki ohjelmoitavat kaket käsille ja sulje kaikki ovet itse tietysti istuen kuskin penkillä ja tsekkaa että olet ottanut hälyn pois päältä joko kakella tai sitten avaimella oven lukon kautta.
  6. Käännä virta-avain ON asentoon käynnistämättä autoa.
  7. Laita tekemäsi kytkin ON asentoon eli liittimet 4 ja 5 pitää olla yhdistettynä.
  8. Paina ja pidä pohjassa minkä tahansa kaken UNLOCK nappia. Ääni pitäisi kuulua.
  9. Vapauta UNLOCK nappi ja paina sitä kerran lyhyesti uudelleen.
  10. Paina tämän jälkeen seuraavaksi ohjelmoitavan kaken mitä tahansa nappia. Nämä kaksi ensimmäistä kakea ovat pääasialliset kaket autoosi. (sähköpenkin mahdollinen muisti)
  11. Paina seuraavaksi ohjelmoitavan kaken mitä tahansa nappia (max 2 lisä-kakea) Jokaisen ohjelmoitavan kaken kohdalla pitäisi kuulua merkkiääni.
  12. Kun olet lopettanut ohjelmoinnin, käännä virta-avain OFF asentoon (ei ACC)
  13. Käännä kytkimen nappula OFF asentoon. Kyrtkimen voi poistaa tai jemmata kojelaudan sisälle mahdollista myöhempää käyttöä varten.
  14. Testaa jokaisen kaken toiminta.

  Noilla ohjeilla sain oman tiltanneen kaken jälleen toimimaan ja hälyjärjestelmän sekoilukin loppui.
  Ohje toiminee muissakin tuon aikakauden Chryslereissä. ;)
   
 2. V8voge

  V8voge 3rd gear

  Muokattu: 8.5.2018
 3. V8voge

  V8voge 3rd gear

  Jassoo....paljon hienoa tekstiä, millä ei tee mitään.
  Ei uskalla hakuammuntaan yhdistää johtoja, jos se vaan pahentaa asiaa(toinen kakeista sentään toimii vielä)
  YV viesteistäkään ei ole näköjään mitään hyötyä.....
   

Kerro tästä muillekin!