Chrysler Voyager nykiminen...?

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja piiparinen, 3.3.2016.

 1. piiparinen

  piiparinen 3rd gear

  Mistä johtunee voyagerin nykiminen kun päästää vaihdepäällä kaasun ? Imusarjantiivisteet on uudet,eikä imuvuotoja löydy pilotillakaan.Kiihdyttäessä ihan hiljaa kylmänä esiintyy pientä nyppimistä,muttei lämpimänä eikä reippaalla kaasulla.

  2,4 + manuaali 2001.
   
 2. Bronto

  Bronto 3rd gear

  Vettä bensassa.
   
 3. piiparinen

  piiparinen 3rd gear

  TPS- anturin vaihdolla korjaantui peräti kolmeksi päiväksi.Nyt taas samanlainen....Kolmosella kun ajaa ja pästää kaasun, auto hölkkää edestakaisin kierroksilla 2000-->1500.Jos koskee varovasti jarrupolkimeen, hölkkäys loppuu.

  TPS-anturi oli kyllä se halvin mahdollinen, ( Standart).

  Ideoita vastaanotetaan.
   
 4. Pertti K

  Pertti K Gearhead

  Luminasta hävisi nykimiset tulpanjohdot vaihtamalla. Nyki lähinnä pintakaasulla, mahdolliset moottorijarrutuksen nykimiset turbiini varmaan pehmentää.
   
 5. piiparinen

  piiparinen 3rd gear

  Johdot + tulpat on uudehkot, Voihan se uusittu tps olla maanantaikappale....

  Auto ei sammuile+vetää hyvin.Mottoorijarrutuksessahan polttoainesyöttö katkeaa.Mistä helvetistä auto tietää, ette annetaankin soppaa väliin 2000--->1500rpm ?
   
 6. country gt

  country gt 2nd gear

  Maanantaikappaleita piisaa,mulla oli standardin uusi tps jolla nykiminen kyllä hävisi mut vikavaloa ei saanut millään kuitattua.Tyhjäkäynnillä mittari näytti et kaasu on 90 % auki ja kun paino noin 1500 rpm kierroksia ni näyttö putos 15 %.Takuusta sai uuden anturin jolla auto alko toimimaan ok.Vojagerin tps kuulemma temppuilee usein joku tyyppivika vissiin.
   
 7. piiparinen

  piiparinen 3rd gear

  Täytyy tunnustaa...eka Standardin TPS hajos käsiin ennen kuin ennätin edes laittaa paikalleen...Nyt tämä toinen kesti sen 3 päivää.Ostin halvimman, ja säästin...(kait..) ?

  Orkkis Moparin TPs tuohon on jotain 100€.
   

Kerro tästä muillekin!