Chrysler Voyager vetokoukun sähköongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja Banaani, 11.7.2015.

  1. Banaani

    Banaani 2nd gear

    Elikkäs otin vm.98 (vanhakorinen) Voyagerista koukun irti ja laitoin sen vm. 2002 (uudempikorinen) voyageriin. Voiko tuohon 2002 laittaa esim. rosvoilla noi koukun sähköt? Ei millään houkuttaisi 200e maksaa johtosarjasta... :(
     
  2. puusilmä

    puusilmä Gearhead

    Olikohan se nyt 2003 Voyager veljellä mihin asensin koukun. Haaroitin sähköt perinteisesti auton johtosarjasta, ei mitään ongelmaa, en tosin käytä koskaan rosvoliittimiä
     
  3. sibe70

    sibe70 Gearhead

    Eiköhän vielä ton ikäiseen onnistu, helppo katsoa tuleeko takavaloille/vilkuille 12v ja omat johdot.
     
  4. Banaani

    Banaani 2nd gear

    Noniin ei tarvinnut tuota vetokoukkukauppa.comin melkein satasen sarjaa rysleriin. Hyvin sai ton motonetin 9,90e yleissarjan kiinni "rosvoilemalla" eikä ollut mitään ongelmaa:)
     
  5. Pitu

    Pitu Gearhead

    Jos itte tekee koukun johtosarjan suoraan takalampuista, niin samalla kannattaa laittaa johtoihn sulakkeet. Se sulakerasia ei paljon maksa.
    Etenkin, jos käyttää paljon laina- ja vuokra kärryjä tai oma kalusto on epämääräistä..

    Ei kärrystä löytyvä oikosulku sitte pimennä auoton takavaloja. Itselle joskus käynyt näin.
     

Kerro tästä muillekin!