Chryslerin vojagerin peilit kääntyy päin peetä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja sutinen, 25.3.2020.

  1. sutinen

    sutinen Gearhead

    Ostin chryslerin vm 2004 ja oven aukasee tai vetää kiinni niin molemmat peilit kääntyy päin helvettiä. Toinen voi olla lasia vasten ja toinen mm kuskin peili voi kääntyä vaikka eteen päin.
    Saisko noi paikallaan pysymään jollain konstilla. Sähköt poikki kääntö moottorilta, sulake tai muu?
    Auton käynnistää sama homma niin peilit kääntyy päin peetä ei jaa kohilleen. Mitähän tuo särkee jos lukitsee paikalleen vaikka ruuvilla niin palaako kääntö moottori.
    Onko muilla vastaavaa ollut vojakerin kanssa.
     
  2. JAMANT

    JAMANT Double Gearhead

    En ole perehtynyt noihin peileihin, mutta jos ne pystyis kalibroimaan uudestaan, niin ehkä se auttais... Pitäis kokeilla...
     
  3. sutinen

    sutinen Gearhead

    Onko tietoa miten toi tehdään?
     
  4. sutinen

    sutinen Gearhead

    Vika selvis. Ratti putken muovissa katkasin mistä peilit kääntyy. Katkasin toiseen asentoo niin nyt peilit ei yritä kääntyä ja toimii normaalisti. Toi kääntö muisti sekoilee
     

Kerro tästä muillekin!