Chrysy 62?? kuopion seutu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja PetteriT, 10.11.2003.

  1. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Onko kenelläkään tietoa mikä sitä kuopiossa 1998- 2000 vuosina pyörinyttä Chrysleriä?? 2d ht vaivaa. Vuosimallista en ole ihan varma olisiko 62(numerot 62 kyljessä :smile:). auton väri on sininen. On meinaan ollut katoksessa tuossa kotikylällä pari vuotta. Onko siinä joku vika vai mistä johtuu ettei ole ollut liikenteessä?

    Petteri
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Auton nykytilasta ei ole tietoa, mutta muistan kun se tuli kuopioon. Silloin se oli maalattu pensselillä mustaksi. Jos en väärin muista se tuli kuopioon lahdesta päin, kuten myös se henkilö joka sen maalasi nyky asuun.
     
  3. PetteriT

    PetteriT Gearhead

    Kiitos tiedosta.Hyvä tietää minkä takia auto seisoo.

    Pari kertaa se on siinä pihalla näkynyt, mutta liikenteessä en ole ko. pirssiä pitkään aikaan nähnyt. Kivan näköinen härveli, toivottavasti palajaa liikkuvien jenkkien pariin mahdollisimman pian.

    Petteri
     

Kerro tästä muillekin!