CK perfomance GM 2004R TECHNICAL MANUAL

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Väpsy, 24.9.2017.

 1. Väpsy

  Väpsy 3rd gear

  Morjesta!
  Löytyykö joltakulta ko. manuaalia myytäväksi asti?
  Kyselin tekijöiltä itseltään mahdollisuutta lähetellä sähköisessä muodossa ko. opusta, mutta en ole saanut vastausta. Hinta itsessään on ok, ymmärrän että siinä on paljon tietotaitoa takana ja siksi maksaa, mutta en ole suoriltakäsin valmis maksamaan yli 120$ toimituskuluja että saan opuksen tänne pohjolaan. Itselle uusi tuttavuus koko laatikko, ja mielelläni perehtyisin asiaan ennenkuin puran laatikon osiksi ja päättelen mitä uusia ja mitä päivittää. Kyseistä opusta on kehuttu paljon, ja sillä sitä tekisi mieli.
   
 2. chevytb02

  chevytb02 Gearhead

  Tästä apua?
  http://oskin.ru/pub/chrysler-dodge/manuals/Automatic_Transmission_Catalogs/GM Transaxle/th200-4r_04_w.pdf
  http://garage.grumpysperformance.co...late-gear-ratios-and-when-to-shift-calcs.555/
   
 3. Petri R.

  Petri R. Double Gearhead

  Toi on hyvä opus, mulla on se paperiversiona eikä valitettavasti ole myynnissä. Se käsittää ton laatikon peruskorjauksen lisäksi laatikon parantelun ja poikkeaa sen osalta perinteisistä korjausoppaista. Ulkoasultaan/luettavuudeltaan tuo ei aivan yllä "oikeiden" korjausoppaiden tasolle mutta sen kanssa tulee kyllä toimeen.

  Kyttäilin tota aikani ebaystä niin sieltä se lopulta löytyi kohtuuhintaan (tosin en muista hintaa enää tarkemmin) jostain vaihelaatikkopuljusta. CK Performance itsessään ei ole koskaan mun meileihin vastannut eli niiltä en sitä suoraan tilannut.

  Jos pelkkä TH200-4R:n korjausopas kiinnostaa ilman tota virittelyaspektia, niin siinä voin auttaa kun laitat yv:tä...
   
 4. Väpsy

  Väpsy 3rd gear

  Ebaysta ja amazonista olen kytänny, mutta ei ole vielä osunu kohdalle. Pari korjausopasta on tulossa iltalukemiseksi, tota virittelypuolta tars vaan vielä löytää kahlattavaksi. Netistä tuntus löytyvän kohtuullisen hyvin myös, mutta paperiversio on aina paperiversio. Kiitoksia kuitenkin!
   
 5. Väpsy

  Väpsy 3rd gear

 6. peltsi

  peltsi Gearhead

  Olisko Cikkolinos ihan ite ku myy ebayssa omaa kirjaansa. Jostakin syystä 15€ halvempi ku sen omassa kaupassa. Tais toi kirja tulla kaupantekijäisii ku ostin sieltä kaikki mahdolliset rojut mitä tarvittiin laatikon vahvistamiseen.
   
 7. 6PPC

  6PPC Double Gearhead

 8. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!