Classic Motor Show 30.4.-1.5.2022 Lahti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 25.4.2022.

  1. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  2. SARKERI-71

    SARKERI-71 Gearhead

  3. IL:n juttu:

    Lahdessa nähtiin 400 autoaarretta – katso kuvagalleria

    Kevään Classic Motorshown teemanäyttely esitteli modernin Suomen rakentaneiden ammattilaisten ajoneuvoja, kuten erikoisautoja, kuorma-autoja ja pakettiautoja. Esillä oli myös yleisön kasvoille hymyn nostanut poliisimopo!
     
  4. KKOSKINEN

    KKOSKINEN Gearhead

    Katselin Yle Areenasta elokuvaa Helsinki, ikuisesti ja huomasin siinä pikkuauton. Poliisit, tai jotkut vaksit, työntävät autoa kadulla. En tunnistanut mikä se oli. Sitten katselin Marklinin kuvia Lahden näyttelystä, Piru vie, siinähän se auto oli. Keltainen, postin väreissä. Sinällään outo sattuma, mutta kun kyseessä vieläpä sama yksilö. PA 115. Tää on jo outoa.
    Ai niin. Auto on BMW 600.
     
  5. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Onks tää semmonen munankuori, jossa on ovi eteenpäin?
     
  6. KKOSKINEN

    KKOSKINEN Gearhead

    Joo, edessä on ovi nokassa ja takapenkkiläisille apparinpuolella oma ovensa. Isettassa on vain etuovi. Seuraava isompaan on 700-malli. sellainen oli mulla käyttöautona -80 luvulla.
     
    leivonharri tykkää tästä.
  7. Marklin

    Marklin Double Gearhead

    [​IMG]
     

Kerro tästä muillekin!