Classic motor show Lahti 5-6-5.2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja sepi-ukko, 14.4.2012.

  1. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Lahdessa järjestetään Classic Motor Show 5-6-5.2012, joka on Suomen suurin klassikoajoneuvonäyttely.
    http://www.classicmotorshow.fi/
    [​IMG]
    Näyttelystähän löytyy vaikka mitä, mutta vmpk ry:n japsistarojen osastolla juhlistetaan Jytäjämmun juhlavuotta. (Yamaha XS650=Jytäjämmu)

    Teemahan on Jytäjammu 40-vuotta Suomessa eli ensimmäiset jytärit rekisteröitiin Suomessa vuoden 1972 alkupuoliskolla vaikka eka jytäri esiteltiin jo vuonna 1969 XS1 tyypillä. Osastolla on eri jytäjammu versioita ja löytyypä paikalta crossisivari jytäri.

    Tässä pientä ensi makua tulevasta näyttelystä. . . :)
     
  2. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Vieläkö sinne voi ilmottautua? Meillä ois museo jytäri varastossa oottelemassa kesän tuloa ;)
     
  3. Rockmaple

    Rockmaple Gearhead

  4. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Hyvä että niitä piisaa, sukuun kun on siunaantunut yks hieno kuntonenkin harvinaisuus niin ajattelin sitä tarjota :wink: Yllättäen perintönä jääny :lol: Taitaa olla vielä alle 30 000 ajettukkin, ni ei kehtoo vanhaa "raiskata".
     
  5. TopiCa

    TopiCa 1st gear

  6. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Meillä ois niiko tuommonen, mut siinä on vielä alkuperäset valkoset sivulaukutki! Edit, onhan meillä tietysti alkuperäset pyöreet peilit!

    [​IMG]
     
  7. kippis

    kippis Gearhead

  8. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Tämäkin lähestyy. Reilu viikko. . .
     
  9. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Ensi viikonloppu
     
  10. KaapoLöllö

    KaapoLöllö 1st gear

    Nyt on museomopo kiillotettu ja koeajoakin suoritettu (onneks), jospa tuo sitte sunnuntaina kulettelis ongelmattomasti lahteen :wink:

    Isä muisteli kun kävin eilen näyttäytymässä tuon kanssa, että jossain varaston perukoilla pitäis vielä olla pyörän kanssa samaan aikaan ostettu (-76) nahkapuku ja miun pitäis siihen vielä luultavasti mahtuakkin :lol: Pitää vissii lähteä peuhaamaan mökille varastoa! :wink:
     
  11. S.A

    S.A 1st gear

    Joo ens viikendinä, Foreca näyttäisi huonoa keliä lauantaille, mutta sunnuntaina olisi poutaa. Toivotaan että edes jompi kumpi päivä olisi aurinkoinen!
     
  12. sepi-ukko

    sepi-ukko Gearhead

    Taitaa olla joka toinen lahti cms viikonloppu kylmä. . .Ainakin näin muistelisin.
     
  13. DamnNoNamesLeft

    DamnNoNamesLeft 2nd gear

    Ilmeisesti kohtuullista keliä luvassa Lauantaille.. Toivottavasti ei nyt kummiskaan vettä satais..

    Fiilistellään viime vuotta.. 8) Tällästä joskus puol kymmenen mais oli.

    [​IMG]
     
  14. SamiL

    SamiL Gearhead

    Sadetta näyttäisi tulevan vain varhain lauantaiaamuna, muuten poutaa.
    Huomisaamuna on lähtö kioskia pystyttämään A-halliin. Poiketkaahan.
     
  15. turboman1

    turboman1 3rd gear

    Tuommoisen pakkasin tänään (tai siis eilen...) lavalle Lahteen vietäväksi Historic Race Finlandin osastolle, C-halli, osasto C21...:

    [​IMG]

    HRF:n osaston tunnistaa tonttia ympäröivistä, halkaistuista Dunlop Racing -renkaista. Osastolle on tulossa myös JH Formula Vee -67, Ford Escort RS 2000 -74 ja aito, n. 300hv keskimoottoriturbonamu, Renault 5 turbo...

    Tulkaahan ihmettelemään C-halliin eli harrasteparkin edessä olevaan halliin ko. vehkeitä. Samalla voi liittyä HRF:n jäseneksi ja aloittaa hauskan harrastuksen joissakin niissä kiinnostavissa luokissa, joita Gulf Historic Race Cup ajattaa joka kesä. Jäseneksi voi liittyä, vaikka kilpuria ei vielä omistaisikaan, pelkkä harrastuneisuus riittää. Jäsenetuihin kuuluu AKK:N Motorsport-lehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Liittymismaksu 10e ja jäsenmaksu 2012 25e, jotka laskutetaan AKK:n toimesta.

    http://www.autourheilu.fi/lehdet/

    Liittymiskaavakkeen voi lähettää sähköisesti ja se löytyy tuolta:

    http://www.historicrace.fi/JASE.HTM

    Ja vaikka tiedoissa kummittelee v. 2010, niin maksut ovat samat...Webmasteri on vaan vähän nukuksissa...

    Kilpailutapahtumissa (erityisesti Historic Grand Race 18.-19.8.-12 Ahvenistolla) tarvitaan aina myös talkoolaisia, joihin tehtäviin kilpurittomat jäsenet ovat tervetulleita. Pääset siis nauttimaan atmosfääristä, vaikka et itse ajaisikaan kilpaa... 8)

    Ps. Muistakaa, että tänä vuonna Classic Motorshown harrasteparkki on vähintään 30-vuotiaille ajoneuvoille entisen 25v asemasta. Tämä vaan tiedoksi, ettei tule "portilla" pettymystä...
     
  16. sbc350

    sbc350 Gearhead

    Tää classic motor show on mukava näyttely kun näkee muitankin vanhoja vempeleitä kuin amerikkalaisia. tuli pikaisesti juniorin kanssa kierrettyä hallit ympäriinsä. pihallakin oli hienoa kalustoa!

    tässä eka erä kuvia:

    http://www.cruisingnight.tk/index.php?o ... mitstart=0
     
  17. Mutku

    Mutku Gearhead

    Hieno tapahtuma, taas kerran. Näyttely ja parkkis on vaan jotenkin makeita. Niin, ja pihan toisella laidalla olleen "korsun" kypärälettuannos kruunas päivän, heh.
     
  18. jariha

    jariha Double Gearhead

    just palailin lahdesta kuvia tuonnempana? ihan ok näyttely :D
     
  19. C2.0

    C2.0 Gearhead

    Päivä vierähti kivasti, ensin classic motor show, sen jälkeen hollolaan romutorille ja sitten vielä ajokauden avajaisiin moottoripyörämuseolle :D
     
  20. Mopoilija

    Mopoilija Gearhead

Kerro tästä muillekin!