Classic Motorshow Lahti 3.-4.5.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Arttu T., 15.4.2014.

  1. jknR

    jknR Gearhead

    ^ Ai siis se, missä on niitä punaisia tähtiä kyljessä olevassa valkoisessa raidassa ja oliko jopa l88 scooppi konepellissä? :D
     
  2. Nikke_Nakki

    Nikke_Nakki 1st gear

    Siellä pitäisi oleman minun entinen Twingo näytillä, mutta se ei kyllä ollut vm.2000, vaan -94.
    No, tuohonkin saan varmuuden päivemmällä.
     
  3. *mape*

    *mape* 1st gear

    Hieno näyttely ja kaikkea mukavaa töllisteltävää.
    Mutta... mistä lähtien parkki"pirkko/mikko" on oikeutettu kyselemään rekisteritotetta??
    Luulis kuuluvan ne asiat posliinille!!
    Ei muuten mitään hinkua harrasteparkkiin 27v. vanhalla autolla!!
     
  4. heikkisj

    heikkisj Gearhead

    Pariisissa järjestetään vuosittain klassikkoautonäyttely nimeltään Retromobile, mielestäni paras alallaan. Siellä oli mm. tämmöistä näytillä vuonna 2013. En itsekään miellä oikein Twingoa harrasteautoksi, mutta enpä mieltänyt vuonna 1999 Englannin suuressa näyttelyssä Ford Sierraakaan. Tai Fiestaa. Kyllä, Twingokin on tulevaisuuden harrasteauto, joillekin ehkä jo nyt.
     
  5. Mr J

    Mr J Gearhead

    Joku on aivan selvästi vainunnut oman Twingonsa tulevan arvonnousun. :wink:
     
  6. Mr J

    Mr J Gearhead

    Joo, nuoriso on ollut pilalla jo pitkään... (Tämä tapaus kylläkin replika)
     
  7. Pas(i)kiainen

    Pas(i)kiainen Gearhead

    Vuosimallista en oo varma, kaveri sen bongas, ite en vuosimalliin kiinnittänyt niin huomiota, eli voin hyvin olla väärässäkin.
     
  8. onbuicks

    onbuicks Gearhead

    Hauskaa että Twingo kerää näin paljon palstatilaa Suomen hienoimmasta näyttelystä puhuttaessa. Mutta talouden ainoana aina toimivana laitteena puolustan sitä itsekin. Ostin sen herätteenä uutena 2005 ja nyt syksyllä pitää ostaa heti uusi takaveto-Twingo ja jättää toi pojalle, kulttiauto kun on tai ainakin tulee. Nyt vaikenen Twingosta.
     
  9. debner

    debner Gearhead

  10. Raimo Miettinen.

    Raimo Miettinen. 1st gear

    Lippujen hinnat taisivat olla kunnossa?
     
  11. GeeTeeO

    GeeTeeO Gearhead

    Taidan olla pahasti pussihousuksi tulossa, mutta tämä kyllä kevään näyttelyistä kolahtaa eniten. Monipuolinen tarjonta, oikeasti jotain yllättävääkin katseltavaa. Harrasteparkki on hyvin toteutettu ja antaa melkoisen lisä bonuksen näyttelyyn. Niin ja halvin lippukin vielä !
     
  12. Lintzi

    Lintzi 3rd gear

    No tottakai. :rotfl: Mikäs se tossa etlarin etusivulla paistattelee oranssissa komeudessaan! Just sen mäkin oisin laittanu klassikkoautojen näyttelystä kertovaan juttuun. :lol: :rotfl:
     
  13. Pertti K

    Pertti K Double Gearhead

    Varmaankin kyselevät sitä auton iän selvittämiseksi. Kyllä kait sitä kuka vaan kysyä saa, näyttää ei liene pakko. Mutta ei ole heidänkään sitten pakko päästää sisälle. Mielestäni ainoa oikea tapa rajata harraseparkin automäärää (tässä tapauksessa).
     
  14. sbc350

    sbc350 Gearhead

  15. Nikke_Nakki

    Nikke_Nakki 1st gear

    Joo, minun entinenhän se oli. Se olikin -93. Meinaa tuo varhaisdementia jo iskeä.
    Hauskaa oli huomata, että minkään muun auton ympärillä ei ollut niin paljon porukkaa ihmettelemässä pl. alakerran unelma-autot
     
  16. Raimo Miettinen.

    Raimo Miettinen. 1st gear

  17. RAIVO

    RAIVO Gearhead

  18. tombo

    tombo 1st gear

    TSori jo etukätee kun en lukenu viestiketjua, mutta parkki järjestelyistä... Lauantai aamupäivän nimii oltii menossa paikanpäälle ja kas kun ei sitte päästetty harraste parkkii. Noo, autohan oli selkeästi alaikäinen (vm -60), joten ymmärränhän minä sen. Se mitä en ymmärrä, on se että kaks idioottia heiluttaa pingis mailaansa ylämäen suuntaan. Siinäpä sitten olikin kaikki opastaminen parkin suhteen. Sopenkorvestahan se parkki sitten löytyi. Räntäpaskasateessa muutama kilsa ni johan jaksaa jonottaa lippua. Harrasteparkki olikin tosi täynnä. Äkkiä laskien nelisenkymmentä ruutua tyhjänä ja kaiken vitun maailman suksiboxi häksättimiä yks perkeleen montakymmentä, joten missähän meni pielee???
     
  19. capri30S

    capri30S 1st gear

    Lauantaina oltiin koko päivä paikan päällä, vähän ennen kymmentä pelipaikalla, ja silloin harrasteparkki tupaten täynnä, eikä yhtään asiaan kuulumatonta autoa osunut ainakaan omaan silmään.
    Tuo tapahtuma se vaan paranee joka vuosi, ja selvästi ainakin omasta mielestä sekä pysäköinti, että lipunmyynti on parantanut joka vuosi, nytkin jono lyheni nopeasti sisälle. Myöskään lipun hinnasta ei mitään valittamista, ilmainen pysäköinti suht lähellä käyttöautolle, ja 17e sisälle, ei voi valittaa. Olipa taas jalat poikki ja melkein ähkyyn asti hienoa harrastekalustoa, sekä sisällä, että ulkona!
    Ja jokaisessa lahden näyttelyssä on tullut käytyä alusta asti.
     
  20. Buick55

    Buick55 Gearhead


    Viime vuonna lähettiin 200km päästä-41:llä siinä luulossa että päästäis siihen hallin eteen,otin vielä kuvausvehkeitä enempi mukaan että voi välillä käydä autolla vaihtamassa?
    Tuuninkipojannäköinen liikenteenohjaaja viittoili sinne sataman suuntaan ja aivan perimmäiseen nurkkaan sitten "päästiin",eipä viitsinyt kuvausvehkeitä ylimääräisiä kanniskella mukaan.

    Hyvin oli-80 luku edustettuna harrasteparkissa kun sinne viimein lompsimme,en sinänsä väheksy mitään ikäluokkaa mutta kuitenkin?

    Itse näyttelyhän on ykköstasoa Suomenmaassa mutta tänä vuonna jäi sitten väliin :odroll:

    ps.en sano tätä pelkästään itseni puolesta,suuri joukko viime vuonna koki saman"kohtalon",mutta PERKELE, hoitakaa tuo liikenteen ohjaus kuntoon!
     

Kerro tästä muillekin!