cleven kannet

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Anonymous, 23.4.2004.

 1. Arto65FB

  Arto65FB 1st gear

  Valitettavasti skannerimahikset on just nyt heikot. Mutta lehti pysyy tallessa ja jos muistan, niin voin ottaa 9.-10.6. mukaan kun piipahdan Jyväskylässä salaharj.. eikun kokouksessa. Mutta eipä siinä kauheasti muuta ollutkaan kuin luettelo osista.

  Luulin, että taulukon punaisella olleet olisivat olleet piikkejä, mutta jostain syystä tuossa 4V-kohdassa ei ollutkaan. 4V vääntö ja heppa -luvuissa on lisäksi jotain vikaa tuon 6000rpm jälkeen. 2V:ltä em. 388hp oli piikki, 6500rpm oli vielä 383hp ja 4V piikki 400hp 6500rpm, sen jälkeen alkoi 4V tippua nopeasti.

  Jos kuvat olivat oikein, niin 4V näytti olleen Speed Demon ja 2V Road Demon vakuumilla, molemmat 750cfm.

  Torkerista en muista nähneeni erityisen hyviä dynojuttuja missään.
   
 2. Slas

  Slas Gearhead

  Mielenkiintoinen threadi. Mulla on tulossa aikanaan Cleveland 2V-aussikansin Falconiin. Onhan se siinä nytkin, mutta vaatii jonkin verran käpistelyä. Tehtaan ilmoittama alkuperäispuristus on niinkin huima kuin 11:1 noilla closed chamber-kansilla joissa pienet kanavat. http://www.damage.fi/slas/aussikannet.jpg
  Imusarjana tuossa on Edelbrockin Performer ja kaasarina Edelbrockin 750cfm. Nokkana mulla on Speed Pro:n CS1021R 214/224 .510/.536. Koneesta käpistelyä vaativat jutut ovat männät jotka joku nutipää on vaihtanut reiluilla syvennyksillä oleviin jota mukaa puristus on pudonnut reilusti, sekä sytkä joka kaipaa huolenpitoa muuten vain.
  Hyviä mäntiä saa suositella.

  -Slas
   

Kerro tästä muillekin!