Cobran häly

Ketju osiossa 'Lisälaitteet ja -varusteet', aloittaja palontie, 12.3.2018.

 1. palontie

  palontie Gearhead

  Miten sais ohjelmoitua cobra hälyttimen niin ettei ovet pamahda lukkoon auton käydessä?On -00 Vanissa.Tai ainakin Mulle sanottiin että on Cobra,kake on tällainen.

  [​IMG]
   
 2. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Kysymykseen en osaa vastata, mutta ota ainakin ensiavuksi kake erilleen avaimista.:)
   
  Karpov tykkää tästä.
 3. palontie

  palontie Gearhead

  Sillä ei ole merkitystä,kai noita autonavaimia kakeineen on samassa lenkissä ollut vuosia.
   
 4. viikinki75

  viikinki75 Gearhead

  Eiku tarkotin sitä, että pääset takaisin sinne autoon sillä kakella, kun se ei roiku siellä virtalukossa avaimien kanssa. ;)
   
  Karpov ja palontie tykkäävät tästä.
 5. palontie

  palontie Gearhead

  Joo auto ei oo mun,vaan kaverin.Oli mulla aikoinaan subussa sama ongelma ja ovet pamahti kiinni kun kävin ennen lähtöä vielä autotallissa,piti irrottaa pa-letku siirtopumpulta että sai sammutettua kun rupes lämmöt nousemaan.Sen yksi tyyppi ohjelmoi ettei mennyt enää lukkoon.
   
 6. Bukero

  Bukero Gearhead

  tuo ei ole vanin orkkis kake, eli varmaan vois estää cobran toiminta ihan normi releellä jota ohjataan moottorin käyntitiedolla. joka taas pitäisi saada siltä (yleensä toimimattomalta)
  p-a siirtopumpun ohjausreleeltä.. tai moottorinohj.boxilta.
  laturilta ei taida gm6.5tdssä saada... häh...
   
 7. palontie

  palontie Gearhead

  eikös näissä siirtopumppua ohjata ö-paineanturin takaa?
   
 8. palontie

  palontie Gearhead

 9. Bukero

  Bukero Gearhead

  joo...tai siis se anturi muistaakseni ohjasi relettä, mutta jossain vuosimallissa muuttui boxin ohjaamaksi.
   
 10. palontie

  palontie Gearhead

 11. 0rs0n

  0rs0n 3rd gear

  Joissain hälyissä lukee mikä piuha Mihinkä.tai löytää netistä kaaviot Ottaa irti sen piuhan mikä lukitsee kun käynnissä/virta päällä

  Ni poistuu vika

  Tai jossai mallissa ainaki oli nii

  Tosi enään muista oliko se ees cobra mistä poistin joskus
   
  Muokattu: 12.3.2018
 12. TimoN

  TimoN 2nd gear

  Jos se on tuon linkitetyn ohjeen mukainen härveli (niissä on kyllä tuollainen kaukosäädin, että sen puoleen se voisi olla), niin siinä ei oikein kytkettynä ole sellaista toimintoa, joka laittaisi ovet lukkoon auton käydessä.

  Ohjeen sivulla 17 on taulukko 2, jossa on automaattilukitus. Tehdasasetuksena se ei ole päällä, ja senkin pitäisi laittaa ovet lukkoon vasta, kun auto liikkuu, ei silloin, kun auto vaan käy. Eli jotakin varmasti väärin kytketty, jos se noin toimii. Sivun 20 yläreunassa on tuon toiminnon kuvaus. Jos musta/pinkki johto on kytketty, niin varmaan sen kautta se lukitsee ovet automaattisesti, kun se ei anna signaalia auton liikkumisesta, vaan siitä, että moottori käy. Ominaisuus poistuu ottamalla irti se johto tai ottamalla automaatilukitustoiminto pois ohjelmoimalla tuon ohjeen mukaan.

  Mun mielestä näissä uudemmissa Cobrissa on se merkkivalo + painonappi -systeemi samanlainen kuin tuossa ohjeessa kuvissa näkyy ja vanhemmissa erilainen. Eli jos ei tiedä, onko se hälytin tuollainen kuin ohjeessa, niin sit kannattaa katsoa, onko siinä tuollainen merkkivalo-painonappi. Jos on, niin aika hyvällä todennäköisyydellä voi tuota ohjetta noudattaa. Noita samannäköisiä kaukosäätimiä kun on niissä vanhemmissakin Cobrissa.
   
 13. Jussi289

  Jussi289 Gearhead

  Pitänee etsiä ko. mallin käyttöohje. Kyllä niissä on "auto lock" mode monissa. Ja jos siitä haluaa eroon, se pitää ohjelmoida siihen ohjeen mukaan.
   
  palontie tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!