Cordoba-79

Ketju osiossa 'Projektit', aloittaja kuutio, 24.11.2017.

 1. ImpJay

  ImpJay 2nd gear

  Parempi vaan, kun et museoi. Saa ihan luvallisesti ajaa niin paljon kuin haluaa, eikä ne muumiokilpisetkään välttämättä ole lähellä virheetöntä. Cortsu kasaan ja tien päälle, niin hyvä tulee. ;)
   
  isalmela tykkää tästä.
 2. jamba

  jamba Gearhead

  Hemmetti, että näyttää hyvältä! Ajoon vaan!
   
  isalmela tykkää tästä.
 3. kuutio

  kuutio 3rd gear

  Juuri tämä on ollu tänkin rojektin kohtalo. Liian korkeella rima ja sinänsä kunnioitettavasti kaikki vaan nippeleiksi. Sitte käyny huonoo tuuria ja tältäkin autolta kuulemma menny tallipaikka muutamankin kerran. Ja joka muutossa tietty joku palikka hukkuu..
  Ja ed. omistajilta aika ja motivaatio täysin loppunu. Kyllä useemman kerran mullakin käyny mielessä miten paljon helpommalla oils päässy valmiin ostamalla..
   
  isalmela tykkää tästä.
 4. kuutio

  kuutio 3rd gear

  Ja Iso Kiitos kaikille tsemppaajille! Motivaatiota kyllä tarvitaan tänkin loppuun saattamisessa.
  Viimeks sain bensapumpun ja virranjakajan jumpattua paikalleen... ja tietenkään tulpanjohdot ei ookkaan sopivia :mad:
   
  Gary Grand, isalmela, FuryIII '71 ja 1 muu tykkäävät tästä.
 5. kuutio

  kuutio 3rd gear

  Jatketaas hetki jaarittelua jos sallitte..
  Pieni huumori on aina paikallaan, kuinka moni seuras britti sarjaa Pokka Pitää?

  Mä seurasin sivusta kun parempi puolisko tykkäs siitä. Mun suosikkihahmoksi muodostui se hulttio Onslow ja erit. herran kulkupeli. Taunus vai cortinan nimelläkö se siellä sumujen saarella ny oli. Jos kuka katteli niin muistaa aina ne miehekkäät savuiset räjähdykset jotka inhotti parempia ihmisiä. Niin mitenkä tää horina liittyy tähän cortonkiin?
  No kun tässä oli viimiset ajoajat kuulemma pelkkää taistelua huonosti toimivien sytty- ja bensanannostelulaitteiden kanssa ja ajelut loppu... ja pitkäaikasen omistajan HERMOT..

  LOPPURÄJÄHDYKSEEN missä katit oli täynnä gasoo kun ei tullu kipinää.. patti sitten tuli se yks kipuna.. ja katit halkes ja pirssi lähti omistajan pojalle laittoon..:D:D:D
   
  LPV, ImpJay, Gary Grand ja 3 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 6. kuutio

  kuutio 3rd gear

  Taas on pikkuosien hankinta vastustanu, ny oli hakusissa tarpeeks pitkä puolan johto. Het alussa jo päätin että puolan siirrän johki paljon viilempään paikkaan pois koneen päältä ja mielellään pystympään asentoon.
  Valmis-sytty-johtosarjoissahan on tietysti mukana se vakio lyhyt. US partsilta suositeltiin ostaan suoraan universaali ja veisteleen siitä. Hieman epäillen tilaukseen ja sieltähän tulikin, tietysti perinteisen pienen matkahuoltosekoilun jälkeen, Msdeen StreetFire -setti, mikä ainakin vaikuttaa ihan laadukkaalta, tottakai kinkkilaatua..
  Jos muuten joku muukin ettii bensaletkuun, jonka sisähalk se noin 10mm, yleismallin suodatinta mikä olis ees vähä vakuuttavamman näkönen kun ne 8mm muoviset...

  niin ettimisen jälkeen löyty Wix 33033 ei mätänetistä vaan ihan varaosaliikkeestä ja saa niitä partsiltakin
   
 7. kuutio

  kuutio 3rd gear

  Taas viime masennusreissulla pientä edistystä.. syttyboksi löytäny loppusijoitus paikkasa, virranjakaja kolossaan ja syttypiuhat veisteltynä, mången piuhaa konehuoneessa paikallaan ja jo sinnepäin sidottuna.. ladurikin lopullisesti(?) paikallaan ja sen remmi ja se toinenki remeli lopettanu kiusaamisen ja yritys-erehrysmetodilla luovuttanu viralliset mittatietonsa.. jostain hävittää jäähynestettä..toivottavasti vaan termarin vähä löysällä ollu koppa..
  jaa kuskin oven lukko alottanu v###uilun... onneks ei oo viälä ovipahvi paikallaan.. tulihan tota oveekin varmaan muutama kymmene kertaa jo availtua ja suljettua
  nyt on kyllä ollu jo oikeesti motivaation puutetta, kun kokoajan tulee uusia periaatteessa pikku onkelmia. Kojelauta pitää vielä kerran purkaa pois.. nop. mittarin vaijerista irrotusklipsu poikki..
  ja matkaa tallille sen 240km suuntaansa.. ja kokoajan jtn muuta muka tärkempää mikä heti pitäis tehrä.. S###ANA !!
   
  isalmela tykkää tästä.
 8. isalmela

  isalmela Gearhead

  Hyvä juttu että homma kuitenkin edistyy. Onneksi näissä ei ole aikataulua niin kuin ameriikan autonrakentelu tv-sarjoissa :)
   
  ImpJay, Gary Grand, wilburi ja 1 muu tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!