Cornetto Summer Nationals,Kalajoki 16.-17.7.2011

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 6.7.2011.

 1. supo

  supo Gearhead

  Nyt on sitten Kalajoen vuoro eli nyt kaikki racefanit nokka kohti Kalajoen hiekkasärkkiä ja kuumaa drag race kisaa seuraamaan eli ei kannata missata kauden kuuminta kisaa nimittäin nyt alkaa olla panokset kovia eli nyt kaikki kannustamaan oman kylän miehet voittoon!!!
   
 2. supo

  supo Gearhead

  Siis tänä viikonloppuna ja taas ennätysmäärä kuskeja ajamassa kisaa 178 kpl eli nähtävää riittää niin radalla kuin varikolla!!!!
   
 3. savoa

  savoa 3rd gear

  savon mahfia.....

  laittakeehan pasin kanssa päivitystä lähtöjen/aikojen suhteen tänne mualiman navalle..... :rotfl: myö männään pmk:lla käymmään.... ja molemmille tasapuolisesti ONNEE ja menestystä.... t:eek:man kylän miehet :D
   
 4. supo

  supo Gearhead

  FHRA:N sivuilta näkee hyvin eli sieltä löytyy kisatulokset ja kisojen aikana tulee hyvin melkein realiajassa tuloksia.Koitetaan laittaa jatkossa mutta kun ajaa kisaa niin "vähän" on muualla ajatukset!!!Mutta nythän seuraava kisa on Motoparkissa niin kaikkihan on paikan päällä vai mitä!!!!Tilanne on vielä ihan hyvä eli Pasilla ja minulla kaikki saumat SM-hopeaan asti mutta kulta mitalli karkasi tavoittamattomiin viime kisan jälkeen.
   

Kerro tästä muillekin!