Corolla 04 hyytyi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Siibs, 9.3.2022.

  1. Siibs

    Siibs 1st gear

    Elikkä corolla alkoi starttauksen jälkeen pitämään ääntä. No sitten kesken ajon mittarin valot välähti ja sammui siihen paikkaan. Konehuoneesta tuli käryn haju nenään. Ei yrittänyt pyöräyttää starttia avainta kääntäessä. Hinauksella lähti sitten käyntiin ja kaikki kävi ja toimi niinkuin pitikin ennen kun sammutti niin sitten ei sanonut mitään. Virta avain vino niin mietittiin että voiko olla että jättänyt startin päälle vaikka autokäynnissä että se rohisi siellä ja kulutti akun tyhjäksi mikä johti sitten sammumiseen. Kuullostaa kaukaa haetulta kyllä
    Tommosta mekkalaa
    https://youtube.com/shorts/ZjZKWK20fh8?feature=share
     
  2. kustomkuuppa

    kustomkuuppa Gearhead

    Startin herätejohto lähtee vetämällä irti, tosin voi olla että flekti pitää irroittaa että pääset siihen käsiksi. Luulisin ettei siihen pitäisi tulla virtaa silloin kun on virta päällä mutta ei starttiasennossa. Jos tulee niin se voi olla se virtalukon pohja rikki. Ja kai se startin solenoidikin voi jäädä jumiin, ja silloin pitää vaihtaa koko startti. Se on helppo vaihtaa eikä ole pahan hintainen. Jos tuollainen rohina kuuluu startista niin kyllä sen varmaan ihan sormituntumalla ja silmämääräisesti huomaa risaksi.
     
    Muokattu: 9.3.2022

Kerro tästä muillekin!