Coronetin pohja

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja jaketin, 20.4.2016.

  1. jaketin

    jaketin Gearhead

    Mietin erillispenkkien asennnusta takapenkin tilalle. Äsyttävintä hommassa on, että pohja ei ole tasainen. Tuo palkki lienee melkoisen tärkeä. Haluisin poistaa tuollaisen alueen, mikä teipillä merkattu. mutta se lienee turhan raju teko. Voiko tuota palkkia yhtään nirhiä, että olis mahdollista saada penkin kiinnikkeitä paikoilleen ?



    [​IMG]
     
  2. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Tarkoitatko palkkia mikä menee autossa poikittain takapenkin etureunan kohdilla?
     
  3. El C

    El C 3rd gear

    Olisiko mahdollista muokata niitä istuimia ja niiden kiinnikkeitä? Tiedän kyllä, että ahdasta siellä on. Tempoilin juuri itse saman ongelman kanssa (eri auto tosin) ja päädyin muokkaamaan tuoleja. Entisten kahden sohvan tilalla nyt 4 erillistuolia.
     
  4. jaketin

    jaketin Gearhead

    Jep, sitä tarkoitan. Jos leikkaa, miten pitäisi tukea ?
     
  5. jaketin

    jaketin Gearhead

    Kiinnikkeitä voi muokata tai tehdä uudet. Penkkejä katselin (ovat vielä kaupassa) en osaa sanoa, voiko muokata. Penkit ovat biltteman retro kuppi-istuimet
     
  6. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Sehän tukee takarunkopalkit ja jousituksen etupisteet poikittain suunnassa. Eli tekisin auton alle 2"x 3" yms uuden poikkipalkin takarunkopalkkien väliin, tosin ongelma on sit kardaani ja pakoputket.
     
  7. jaketin

    jaketin Gearhead

    Kiitos tiedosta. Mietitään vielä asiaa. Teen lisää mittauksia yms
     
  8. Remmiveto

    Remmiveto Gearhead

    Miks et Jaketin laittais uudemman auton kaksosaista takapenkkiä? Aika iso savotta on laittaa 2 kuppipenkkiä siististi taakse.
     

Kerro tästä muillekin!