corvette c4 sport penkkien ilmapussit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja markoyt, 12.9.2014.

 1. markoyt

  markoyt 3rd gear

  Eli Sport mallin sähköpenkit vetessä,muuten kaikki säädöt pelaa mutta ilmapussien napeista ei tapahdu mitään.vika siis molemmissa penkeissä,kompura ei äännä ollenkaan.mistähän lähtis vikaa hakemaan,sulakkeet rasiasta katottu ja ehyet.
   
 2. Nova400

  Nova400 Gearhead

  Omakohtaista kokemusta tuollaisesta viasta ei ole, mutta eikös tuossa ole sellainen säätöpaneeli, josta valitaan säädettävä puoli yhdellä kytkimellä (DR/PS = Driver/Passenger) ? Molempiin puoliin vaikuttavana osana tuossa tai sen liitoksissa voisi olla vikaa. Törmäsin tuollaiseen purkaessani tuollaista kolariautoa ja ko. säätöpaneeli on minulla vielä tallessa ja joutavana, jos satut sellaista tarvitsemaan. Penkit hävisivät matkalla Suomeen, joten en päässyt tutkimaan niitä sen tarkemmin. Mahtaisiko kompressori sijaita itse istuimessa, koska en muistaakseni törmännyt sellaiseen autoa purkaessa?
   
 3. Hai

  Hai Double Gearhead

 4. Nova400

  Nova400 Gearhead

  ok,

  Tosiaan, kysyjä ei kertonut autonsa vuosimallia. Minun purkamani oli 1995, jossa näppäinpaneeli oli yhteinen molemmille puolille: vaihtokytkimellä valittiin istuin ja muilla neljällä säädettiin sitten jotain. En mene sataprosenttisen varmasti sanomaan, että kyse oli edes ilmapussien säädöistä, mutta jotain istuimien eri osiin vaikuttavaa siitä paneelista ilmeisesti sai aikaan.
   
 5. Hai

  Hai Double Gearhead

  Päättelin vuosimallin ketjun aloittajalla myynnissä olevasta pelistä.
   

Kerro tästä muillekin!