Cranen fireball xr700, ei kipinää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Impalala, 21.12.2012.

  1. Impalala

    Impalala 3rd gear

    Eli, kyseessä tollanen otsikon mukainen sytytysjärjestelmä, joka ollut käytössä reilun vuoden. Auto seisoi parkkipaikalla n. kuukauden käyttämättömänä, laitoin käyntiin, kävi hetken ja sammui, sen jälkeen ei mitään elon merkkejä. Sytkäboksin merkkivalo vilkkuu startatessa, ihan niinkuin pitääkin, kipinää vaan ei tule. Koitettu parilla eri puolallakin jne, ei muutosta.

    Onko nää cranen sytkävehkeet olleet herkkiä hajoamaan?
     
  2. Herje

    Herje Double Gearhead

    Onhan varmasti ihan aikuisten oikeesti kunnoll maadotettu?
    Kuulemma palaa tosi helposti nuo cranen boxit jos ei ole kunnolla maadoitettu.
     
  3. Impalala

    Impalala 3rd gear

    Jaa a, ihan 100 varma en ole. On siis maadoitettu rintapeltiin, josta ensin putsattu maalit pois. Ja toimi kuitenkin tollasenaan 2011 keväästä asti, ilman mitään ongelmia.
     
  4. Väne

    Väne Gearhead

    Onkos siinä rajoitinta? jos se on vaikka oikosessa?
     
  5. Impalala

    Impalala 3rd gear

    Ei oo rajoitinta.
    Kaverilta lainasin tollasen xr 3000 boksin ja sillä laakista isolohko tulille.
    Seuraava asia onkin, että mitä tilalle? us partsilta sanottiin ettei oo vastaavaa sytkää enää saatavilla, mitäs muita JÄRKEVÄN hintaisia ratkaisuja on olemassa?
     
  6. saresks

    saresks Gearhead

    Pertronix
     
  7. Tseiaar

    Tseiaar 3rd gear

  8. dd64

    dd64 Gearhead

    Pannan nyt tähän jatkoks et multa löytyis kans yks crane xr 700 points conversion satsi. Oli edellisessä autossa semmonen josta luulin sen hajonneen, mut vika osoittautuikin ihan muuksi. :poff:
     

Kerro tästä muillekin!