Cratcheffin veljesten Datsuni

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Datsun1200, 4.4.2013.

  1. Datsun1200

    Datsun1200 1st gear

    Moi!

    Onkos täällä kellään tietoa veljesten vanhasta datsun finn coupesta? Erikoisuutena autoon rakennettu uudemman nissanin keula. Kiihdytteli sillä -80 luvun loppu puolella ja ehken -90 alkua. Auto ilmeisesti myyty tampereen suunnalle?
     
  2. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    Liekö jo uusiokäytössä metallit...eli paalattu?
     
  3. Putte

    Putte 1st gear

    Ei kait Datsuneita paalata, eikös ne päädy paperinkeräykseen. :poff:
     
  4. jknR

    jknR Gearhead

    Eikös se ole tämä auto? Tuliko tuohon sitten jossain vaiheessa kaikki keulan pellit jostain muusta autosta, vai oliko vaan tuo puskuri vaihdettu?

    Edit. Liian kallis kuvalinkki poistettu. 300 egee oli vähän liikaa kuvan upottamisesta. Firedome 57:lta voi kysellä mistä kuva löytyy.
     
  5. Datsun1200

    Datsun1200 1st gear

    Juurikin samainen auto mutta tossa kuvassa ei ole vielä muutettuna... Muistaakseni oli sini/puna/valkonen ja oisko ollu primeran keula rakennettuna... Todennäköisesti auto paalattu ehken mutta silti kiinnostaa tietää :)
     
  6. 120ZZZ

    120ZZZ 3rd gear


    Kiitos Putte infosta.Tietää nyt mihin Datsunin voi hävittää sitten tulevaisuudessa.


    Kyllä juu,sini/puna/valkoinen ja tais olla etupään osat ekan mallisarjan Primerasta.
     

Kerro tästä muillekin!