Crew Cap

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Ford F350, 8.1.2003.

  1. Ford F350

    Ford F350 1st gear

    Kuinkahan monta "Crew Cap" picup autoa suomessa on rekisterissä.Itselläni on Ford F350 Crew Cap 3+3 paikkasena.Chevyjä on ainakin muutama.
     
  2. orvivee

    orvivee 1st gear

    jaa-a, eipä niitä taida kovin montaa olla kun vastaan on tullu vaan pari ja vissiin yks f-250nen. onko sun 7.3 turbo? 4x4? mulla on itellä suburban 4x4 mut powerstroke f350 on kunkku! paitsi nyt tietty duramax mut niitähän ei täällä oo vielä vähään aikaan.
     
  3. Ford F350

    Ford F350 1st gear

    Ei ole powerstroke. Mutta neliveto on jos kone joskus hajoaa niin eiköhän powerstroke ole yksi vaihtoehto. Eipä näitä paljoo näy. Kyllä tää näinkin on ihan kiva ajella on henkilöauto kuskeilla välillä ihmettelemistä kun ohittelee. :grin:
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Entä löytyykö Crew Cabejä lainkaan?
     
  5. BowTie81

    BowTie81 Gearhead

    Joku liike möi joku aika sitte chevyn crew cabiä, 6.2 dieselillä, oli varmaan ajettu ihan helvetisti ku hinta ei ollu 10 000 enempää, tosin olihan se vanhakin, joku 83 tai jotain. Silti mahtis peli, oli muuten varmaan sama paikka mistä tuollanen fordi on päässy liikkeelle, ne nimittäin kauppas tommosta fordin versioo crew cabistä.
    Olis kiva peli, mut toisaalta, blazerin/pickupin lisäks haluisin talliini saippuacapricen, impala ss:n, 3rd gen camaron ja veten... Miks ei voi niitä saada, miks??
     
  6. Ford F350

    Ford F350 1st gear

    Tää mun Ford on tuotu jenkeistä toissa syksynä. Auton toi Heinolalainen liike (Usa-osa). Ostin auton projektina kone paskana ym muuta pientä.Nyt käyttö autona. Projekti vähän kesken maalaus ym..
     
  7. BowTie81

    BowTie81 Gearhead

    Mites helvetissä noita pystyy tuomaan jenkeistä ku joskus kyselin tullista miten ne kohtelee sieltä tuotuja autoja. Vastaus oli että usa ei kuulu eu:hun joten verotuskohtelu vanhan kaavan mukaan. Näinollen veroa täytyy tulla aika moinen summa??
    Kattelin itsekkin usa-osan sivuja, hienoja pelejähän ne on, tosin aika kalliita noi uudemmat suburbanit ym..
     
  8. DslCat

    DslCat Gearhead

    Kuorma-autoja...

    Autovero 0% = 0 €

    ALV 22% tietty menee sekä tulli 10 tai 12 %.
     
  9. FullSize

    FullSize 1st gear

    Isäukolla on vm.-91 Ford F350 Crew Cab 4x4 7.3 turbodiesel. Kone ei ole alkuperäinen turbokone, vaan siihen on jenkeissä laitettu Hypermaxin Pulse-turbosarja. Rekisteröity 3:lle, mutta nyt, kun sääntöihiin tuli muutoksia, niin takapenkitkin löytyy. Alla pyörii 33x12.5-16.5 AllTerrainit. Auto on kohta myynnissä keltaisessapörssissä... =(
     
  10. kojo

    kojo Gearhead

    Mulla on chevyn extended cab 3+3 hölöä 4x4, tomaatti ja naku
     

Kerro tästä muillekin!