Cruisailua...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Polara, 4.1.2004.

 1. Polara

  Polara Gearhead

  Niin,eli miten oisko mahollista järjestää enskesänä joku ihan virallinen cruisinki kuopioon, tai vaikka kokoontuminen... Näkis vähä vanhoja tuttuja ja uusia kasvoja/kalustoa. Joku hyvä viikonloppu, tai useempanakin... Ei oo muistaakseni mitään sen kummempia tapahtumia ollut täälläpäin. Ennenhän oli kaikki car showt ja pelit. Ei ois varmaan ihan mahoton ajatus nykyäänkin.
   
 2. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Cruisinkia ei pidä järjestää virallisesti, se syntyy jos on syntyäkseen! Virallisesti järjestetyssä cruingissa tulee ongelmaksi mm vessat.
  Näyttely olis ideana hyvä mutta tekijät puuttuu. Näyttelyn tekeminen vie todella paljon aikaa. Minulta kysellään vielä muutaman kerran vuodessa milloin seuraava näyttely pidetään. Vaikka saimme kehitettyä näyttelyn laadullisesti melko hyväksi niin sen taloudellinen kannattavuus on tänä päivänä vielä isompi riski kuin ennen. Polttoaineen hinta on sen verran korkea, joten näyttelyyn tulevien autojen kustannukset kohoavat.
   
 3. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Pitäisköhän vaan yhdessä päättää vaikka joku tietty päivä kuukaudesta milloin voisi vapaa muotoisesti kokoontua vaikka johonkin parkkiin esim. valintatalon parkki. Kävisikö vaikka kuukauden ensinmäinen viikko ja keskiviikko. Sen takia mielummin keskiviikko kuin viikonloppuna kun kesä viikon loppuisin on niin paljon muita tapahtumia.

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: Tupis 2004-01-05 15:34 ]</font>
   
 4. C3 72

  C3 72 Gearhead

  Jep,minä ainakin kannatan tuota porukan päätös juttua,luulis ainakin jos tähän aikaan ruvetaan jo panemaan juttua liikkeelle,niin on varmaankin jo oma moka jos ei saada"ruisinkia" aikaseksi.Ajankohta ois varmaan juuri tuohon tyyliin "kuukauden eka viikko ja sen keskiviikko klo 20" aika hyvä sillon kaikki tietäs etukäteen sen kummemmitta sopimisia joka kerta.
   
 5. 4D

  4D Gearhead

  Täällähän puhutaan asiaa!! Voiskohan ajatella vielä, että porukalla päätettäis vaikka pari-kolme lauantai tai perjantai-iltaakin tulevalta kesältä etukäteen. Ajattelin lähinnä mahdollisesti kauempaa tulevaa kalustoa...
   
 6. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Katsellaan mitä saadaan aikaan. Pitää mainita kerholla asiasta.
   
 7. C3 72

  C3 72 Gearhead

  Laittele tänne juttua kun tiedät,mukana ollaan..
   
 8. tiitikki

  tiitikki 1st gear

  Ilmoitelkaa toki täällä tarkempaa ajankohtaa. Olisi kiva tulla Kuopioon kattomaan kalustoa ja harrastajia, kun ei tuo matkakaan olisi niin pitkä...
   
 9. PetteriT

  PetteriT Gearhead

  Tuota näyttelyä/oldtimer tyyppistä kokoontumisajoa harrasteautoille valmistusmaahan katsomatta olen kaipaillut itsekkin...Mutta olisiko sellaisen tekeminen mahdotonta...Vaikka yhteistyössä Soundparkin poikien kanssa...he kun ovat pari näitä tuuning meettejä järjestäneet... Vai nouseeko kynnys liian suureksi jos tulisi Duuning-autoja saman katon alle (olisi sellainen pelkästään jenkki näyttely poikaa :smile: )
   
 10. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Näyttelystä vielä sen verran mainintaa! Järjestimme aikoinaan Harrasteautonäyttelyä Kuopio-hallissa useampana vuotena. Nykyään kustannukset ovat nousseet huimasti (mm. kilometrikorvauksien, majoituksen ja hallinvuokran osalta). Taloudellisesti näyttelyn järjestäminen on erittäin suuri riski. Lisäksi se vaati aikaisemmin muutamalta mieheltä useamman kuukauden työn(palkaton). Lisäksi pari kaveria käytti kesäloman järjestelyihin.
  Olihan siellä näyttelyssä myös muutama tuning vehje, tosin silloin tuning teki vasta nousuaan suomessa. Omasta mielestä näyttelyssä pitää olla jokaiselle jotakin, joten kyllähän sinne muutama taidolla tuunattu peli mahtuu. Emme kuitenkaan halua näyttelystä mitään hifi showta, joten en usko että jakaisimme näyttelyä tuning porukan kanssa.
  IHRAlla on Cape Fear Meeting heinäkuun lopussa, joten emme halua heidän kanssa "kilpailla" vastaavalla tapahtumalla, vaan menemme itsekkin pitämään lystiä sinne.
  Parina juhannuksena olemme järjestäneet yhteistyössä itäsuomen kerhojen kanssa The Juhannuksen, joka saa varmasti jatkoa myös tänä vuonna. Siitä myöhemmin.
   
 11. C3 72

  C3 72 Gearhead

   
 12. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Onhan meillä noita bileitä ollut ja helposti pystys pitämään cruisingin samassa. Ps. kerhostamme löytyy myös rokkibändi joka soittaa oikeata musíikkia(mm.ZZ Top).
   
 13. C3 72

  C3 72 Gearhead

  No perskules,eikös siinä olekin jo kaikki tarvittava kasassa,ei muutakun päivämääriä ehdottelemaan. :grin: ja partyt pystyyn... Tupis: Ootteko missä pitäny bileitä ja miten niistä tietää etukäteen?

  <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: C3 72 2004-01-13 16:01 ]</font>
   
 14. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Onni Pubissahan sitä on pirskeitä pidetty aina silloin tällöin. Pienempiä ösöttelyitä taas tallilla vähän useammin.
   
 15. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Sanoinkin silloin tällöin! Vastuu jää lukijalle kuinka usein se on.
   
 16. C3 72

  C3 72 Gearhead

   
 17. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Onhan tuolla tallilla aina vilskettä. Ainakin yksi rakentaa rodiaan "päivävuorossa" ja illalla on yleensä sakkia enemänkin puuhastelemassa.
   
 18. C3 72

  C3 72 Gearhead

  Missäpäin kuopiossa teillä on talli,ajattelin vaan että vois käydä vaikka visiitillä kun tuota matkaakin on alle 100 km ja onko teillä minkälaista kalustoa siellä?
   
 19. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Tallimme on keskustan nesteen alapuolella osoitteessa torikatu 22, torikadun terveys ja liikuntaa vastapäätä oleva ramppi.
  Kalustoa on laidasta laitaan A Fordista alkaen.
   
 20. C3 72

  C3 72 Gearhead

  Täytyy varmaankin tulla käymään tässä kevään korvilla,viimestään kun saa kesäpelin alle.
   

Kerro tästä muillekin!