Cruisailua...

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja Polara, 4.1.2004.

 1. Dartsan

  Dartsan Gearhead

  No jos ei tällä kelillä oo autoja liikkumassa, niin sillon on rahat loppu tai vikaa korvien välissä. Mut minä varmaan lähden vasta huomenna, kun työt hetkeksi helpottaa.
   
 2. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Kivasti on ollut autoja liikenteessä tällä viikollakin niinä päivinä kun olen olut itse liikenteessä. Eilenkin oli kiva käydä kuuntelemassa kun yksi bändi soitti yhdellä terassilla Chuck Berryä. Pakkohan tällaisella kelillä on nauttia cruisailusta 8)
  Ps. jos autoani ei näy liikenteessä niin sitten olen juuttunut jollekin terassille.
   
 3. Dartsan

  Dartsan Gearhead

  Terassit! Monen selväpäisen autoilijan surma. Taitaa jäädä ajelut tältä viikonlopulta. Piti ottaa kardaani pois. Ja todeta ristikonlaakereista seuraavaa: Minne ne on hävinny? Selvispähän nekin jurinat ja tärinät. Toivottavasti. Ja vielä kun ennen Big Wheelsiä sais uuden ja putki alle, niin pääsis omalla sinne.
   
 4. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Eipä tullut juututtua terasseille eilen, vaan tuli kurvailtua koko ilta.
   
 5. raunoh

  raunoh 3rd gear

  Harmi vain, kun on noita päällekkäisiä tapahtumia; palasin muutama tunti sitten Västeråsista, jossa oli 28th Annual Power Big Meet 2005. Eilen oli hieno, kuuma, aurinkoinen keli, hellettä. Olihan siellä melko paljon amerikkalaisia hienoja autoja. Mustangejakin oli n. 75 autoa, mutta vain 1 Shelby: turkoosin sininen '69 GT-350 avo...
   
 6. hot rod

  hot rod 1st gear

  Ja oli siellä yksi punainen Oldsikin! 8)
   
 7. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Olitko itse kummalla Mussella ?
  Kyllä oli ihan mukava cruisaila koti kulmillakin viikonlopun aikaan, kun oli ihan mukavaa seuraakin. Tosin eilen sattumalta auto jäi yhden terassin eteen parkkiin...
  Taisipa tuo jäätelö maistua Dartsanillekin eilen :lol:
   
 8. Dartsan

  Dartsan Gearhead

  No maistuihan se. Olut vaan maistui aika lämpimälle sen jädetskin jälkeen. Mut ei se oikeeta alkoholistia oo ennenkään haitannu. 8) Ja seuraavana päivänä se kylmä jäätelö maistui vielä paremmalla. Ei kylläkään se sama jäätelö, vaan ihan toinen jäätelö
   
 9. Polara

  Polara Gearhead

  juu, eilen(lauantaina) oli muutamia autoja liikkumassa... Taitaa vaan tuo pakkaselta tuntuva keli hillitä enimpiä (ajo)haluja!?
  Nyt vois lainata mambaa tähän, että onneks:"vielä on kesää jäljellä..."

  Juu, kävin tuossa äsken muutaman lenkin kylillä pyörähtämässä, hiljasta oli.
  Tai sitten kaikki on aina jossain muualla missä minä...
   
 10. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Juu, niin näkyi olevan. Itsekin tuli ajeltua melekein uamuun asti. Oikeastaan nyt alkaa olla paras aika vuodesta cruisaila, kun illat alkaa pimenemään ja on vielä suhteellisen lämmintä.
   
 11. Tupis

  Tupis 3rd gear

  -31:n kanssa oli eilen puhetta jos tämä keli on vielä illallakin hyvä, niin eiköhän sitä lähdetä cruisailemaan ja suunnaksi otetaan varmaankin suoraan 60 luvulta oleva Takka-baari hiltulanlahdesta 8)
   
 12. Dartsan

  Dartsan Gearhead

  Minäkin taidan kruisailla tänään. Suuntana on vain työpaikka Outokummussa. Vielä kaks yötä ja sit joutuu palaamaan koulun penkille!
   
 13. Ms.Cadillac

  Ms.Cadillac 3rd gear

  ..

  Elämä on..
   
 14. hot rod

  hot rod 1st gear

  Lauantaina ovat Agentsit Ilveskasinolla huvikauden päättäjäisissä.Olis varmaan hyvä cruisinlenkin paikka.Porukkaa on ollu yleensä kun Elonpelissä.
   
 15. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Milläs kurvailet kun möit kerran autonkin poikkeen, vai joko päästään huomenna viettämään harjakaisia uudell hankinnalle?
  Huomenna vois kyllä kurvailla tuonne.
   
 16. hot rod

  hot rod 1st gear

  Autonhaku on kokoajan päällä.Muutama ehdokas on harkinnassa mutta ei ole vielä natsannut.Vihjeitä tannepäin,kiitos! 8)
   
 17. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Aika mukavasti on näkynyt kalustoa liikenteessä kaapungin kavuilla myös ihan arki iltaisin. Vänärin jäätelökioskin parkki on tullut tutuksi.
  Eilenkin näkyi olevan joku viistoperä 65-66 Musse liikenteessä. Varmaankin turisti?
   
 18. Tupis

  Tupis 3rd gear

  Nostetaanpas vanhaa aihetta Kuopion cruisailuista.
  Nyt alkaa kelit olla kohdallaan cruisailuja varten. Ulkona oli vielä puolen yön aikaan +22 lämmintä ja pimenevät illat tekee oman hohtonsa kurvailuun kylillä. Näkyipä tänäänkin illalla kalustoa jonkun verran liikenteessä.
   
 19. hot rod

  hot rod 1st gear

  Tulihan tuota kurvailtua sityssä.Pyörähettiin grillin kautta ja kottiin ajellessa alko takapenkkiläiset sammuilla kun saunalyhryt.
   
 20. Tirri

  Tirri 1st gear

  Bongasin sut eilen kun ajoit satamaan päin,joku tuli perässäkin mut en saanu selvää kun näistä mun kiikareista loppuu linssit. Juu,olin vähän etenpänä ja korkeella. Ja aattelin just et on varmasti hienot kelit kruisailla,harmi ku ei ite pääse. Josko viikonloppuna?
   

Kerro tästä muillekin!