Cruise the Bridge 10.9.2004, Jyväskylä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja tincup, 12.8.2004.

 1. tincup

  tincup 1st gear

  Kesän päätteeksi cruisataan Jyväskylässä sillan yli Ainolaan, josta uimalla keskustaan tulee matkaa vajaa puolikilometria. Lähtö on perinteiseen tapaan Keljonkankaan ABC:ltä 20.00.

  Huimat Cruise the Bridge pippalot järjestää ACC Jyväskylä ja Mustangtalli yhdessä kesäkauden päätteeksi. Bändinä on legendaarinen Willie and the Wolves täydessä kokoonpanossaan eli fonit mukana.

  Mussetalli, joka on jatkossa myös ACC:n kerhotila, juhlii samalla yksivuotissynttäreitä ja kerhot yhteiseloon siirtymistä. Rantasauna on lämpimänä ja ruokaa sekä juomaa on tarjolla. Ainolan kesäravintola on auki. Wolvesit on tylysti ilmoittaneet etteivät lämppäriä tarvii vaan vetävät kolme täyttä settiä, joista viimeinen loppuu vasta kun porukalta on soitettu jalat alta!

  Be there!

  [​IMG]
   
 2. PauliP

  PauliP 1st gear

  Se silta on HIENO oikeastikin, etenkin syysvalaistuksessa ja sauna on sen läheisyydessä. Cruisaillaan siitä... ja varotaan liukkaita

  Jokunen vuosi sitten eräs Volvo karkasi aamuluikkailla kuljettajan käsistä ja blokkasi samaan aikaan sillalla pyöräilleen rouvan kaiteen yli ja alas. Onneksi rouva putosi lähelle rantaa ja rannalla oli koiranulkoiluttaja joka poimi hänet vedestä. Oli hengenlähtö erittäin lähellä, pudotusta varmaan toistakymmentä metriä...

  Satoi akkoja taivaalta...

  Tarina on tosi, olen pahoillani asianomasten puolesta.
   
 3. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mitä musiikkia pandi soittaa? Onnisituuko niiltä molemmat; sekä Rhytmi että Bluesi?
   
 4. Anonymous

  Anonymous Guest

  Kyllä lähtee molemmat ja tyylillä. Ainola on hieno paikka toivotaan, että kelit olis kohdallaan!
   
 5. kole

  kole 3rd gear

  Cruice the bridge

  saapiko sinne tulla kutoskoneisella Buickilla, HÄVETTÄÄhän se tietysti vähän :oops:
   
 6. Anonymous

  Anonymous Guest

  Re: Cruice the bridge

  Saahan toki! Autot joudutaan jättämään parkkipaikalle alueen ulkopulelle ja sixbäckit autoihin, kun alue on aidattua huvialuetta, jossa on ravintola ja sillä on omat anniskeluluvat. Valitettavasti.
  Rannekkeella kyllä pääsee välillä käymään vaikka ajelulla ja takaisin sisälle :lol:
   
 7. Anonymous

  Anonymous Guest

  :eek: Kylillä puhutaan, että Ainolassa ammuttais jotain raketteja. Millos niitä on tarkotus räiskiä, jos ottais penskat mukaan. Vai menekö se yöhön?
   
 8. Selli

  Selli Gearhead

  Nostetaas tätä ylös ku alkaa hooohetki lähentyä!
   
 9. PauliP

  PauliP 1st gear

  Raketteja ammutaan klo 21.30 kun hämärä laskeutuu...
  Kuutoskone-Buick on enemmän kuin tervetullut. Niistähän näköjään revitään tollaisia 1050 hp tehoja (netissä dyno-video).
   
 10. Anonymous

  Anonymous Guest

  Niin missä se bändi esiintyy, ainolan päässä vai keskustassa kun tossa on noi sohwin ja bar soolon mainoksetkin?
   
 11. Iso T

  Iso T Gearhead

  Bändi esiintyy Ainolassa. Ja aloittaa noin klo 21.30. :D
   
 12. Anonymous

  Anonymous Guest

  Goofy&The Gamblers samana iltana Fun Pubissa...meneeköhän bändit ajallisesti pahasti päällekkäin???
  Goofyt olisi kans kiva nähdä! APUVA!
   
 13. triniemi

  triniemi Gearhead

  jos tulee perheriita niin onko cruinsingin nimi sitten bruise the bride? :rotfl:
   
 14. neppari

  neppari Gearhead

  Hessu ja pelaajat aloittavat soitannon yhdentoista aikaan, joten Willeä ja susia kerkeää katsoa alusta.
   
 15. Anonymous

  Anonymous Guest

 16. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mainokset on sen takia, että noi ravintolat tukevat tapahtuman järjestämistä ja ACC:tä muutoinkin sekä tarjoavat jatkossa jäsenetuja. Näin saadaan myös lippujen hinnat pidettyä kohtuudessa, kun mikään ei ole ilmaista valitettavasti. Ei edes tanssilavan vuokraaminen.
  Asiasta kuullaan lisää Ainolassa.
   
 17. Anonymous

  Anonymous Guest

  Huhutaan, että Willie ja Sudet osallistuis mukaan cruisinkiin, jos saavat roudauksen tehtyä ennen kahdeksaa valmiiksi.
   
 18. mach

  mach 1st gear

  Huhu pitää paikkaansa. Nyt jännitetään enää sitä saadaanko lupa kokonpolttoon. Kaupunkin katu- ja puisto-osaston päällikkö on istunut luvan päällä jo viikon. Panttaa varmaan sitä huomiseen virastoajan päättymisen saakka, jolloin menee niin myöhäiseksi, ettei kokkoa enää ehditä tekemään. Palolaitioksella tai poliiseilla ei ollut asiaan mitään sanomista. Kyseessä on sentään oikein kaupungin samaisen osaston kokonpolttoon rakentama paikka. Mutta näinhän se täällä menee.
   
 19. mach

  mach 1st gear

  Onkos kukaan tulossa kuvaamaan? Kuokkalan liikenneympyrän kuuluisan taideteoksen p...e reijän juurelta voisi saada hyvää kuvaa kaupungista sillan yli saapuvista autoista.

  Bändikin esitti toivomuksen, että haluaisivat Ainolan lavalta valokuvia kotisivuilleen. Onhan kyse heillekkin pyhästä paikasta, jossa esim. Remu, Cisse ja Alberttikin on paukuttaneet. Se mitä kuulemma sinisessä keikkabussissa paukutettiin on taas toinen juttu. Ainolalla on omat tarinansa Suomirockin historiassa. :oops:
   
 20. Selli

  Selli Gearhead

  Kyllä minä otan kameran mukaan mutta se on eriasia olenko siinä ympyrässä patsailemassa :) Katotaan nyt sitten mitä sitä saa talteen.
   

Kerro tästä muillekin!